Vakituinen / Puumestarintie 31

Tuotantotyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Olemme vuonna 1991 Joensuussa perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia Ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta.

Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Nyt on tarjolla vakituisia tuotantotyöntekijän paikkoja Karelia Ikkuna Oy:n Hammaslahden tehtaalle! Tuotantotyöntekijät työskentelevät monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotuotannon tehtävissä.

HUOM! Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Karelia Ikkuna Oy on panostanut henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja samalla varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).

Työsuhteessa noudetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Karelia Ikkuna Oy hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullisia työntekijävalintoja. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijä, Vakituinen
  • HR Mentor Oy, Puumestarintie 31
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 3-vuorotyövalmius
  • Motivaatio uuden oppimista kohtaan

Lisäksi eduksesi on:

  • Tarkkuus
  • Kädentaidot
  • Kokemus teollisuuden tehtävistä
  • Koneenkäyttötaito

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Puumestarintie 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!