Haemme tuotantotyöntekijää Karelia Ikkuna Oy:lle Hammaslahden tehtaalle.

Karelia Ikkuna Oy vuonna 1991 Joensuussa perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia Ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta.

Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Tuotantotyöntekijät työskentelevät monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotuotannon tehtävissä. Lisätietoa erilaisista työtehtävistä saat ilmoituksen lopussa olevasta Youtube-videosta. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Karelia Ikkuna Oy on panostanut henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja samalla varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Työskentelemme arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06). Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Työsuhteessa noudetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin, joka nostaa tulotasoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Karelia Ikkuna Oy hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullisia työntekijävalintoja.

Lisätietoja arkisin klo 9-15 Saija Kattainen p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijä, Määräaikainen, mahdollisuus vakituiseen
  • HR Mentor Oy, Puumestarintie 31
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 3-vuorotyövalmius
  • Tarkkuus
  • Motivaatio uuden oppimista kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Kädentaidot

Lisäksi eduksesi on:

  • Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi tai lukaise piilotyöpaikkamahdollisuuksista www.helpporekry.fi/piilotyopaikat

Puhelin: 050 555 9128
Sijainti: Puumestarintie 31

Logo

Tuotantotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!