Tuotantotyöntekijäksi jauhemaalaamon maalauskoneelle

Etsimme asiakkaallemme MAALAUSKONEENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.  

Asiakkaamme on pitkään toiminut pulverimaalaukseen erikoistunut vakavarainen perheyritys. Asiakkaidensa keskuudessa heidät tunnetaan laadukkaasta ja huolellisesti työnjäljestä sekä nopeista ja sujuvista toimituksista. Yritys on perustamisestaan lähtien  kehittänyt toimintaansa innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti tavoitteenansa tarjota omille asiakkailleen paras mahdollinen palvelukokonaisuus.  

Asiakkaamme toiminnan edelleen kasvaessa haemme vahvistusta porukkaan – ehkäpä juuri sinua?  Työ sisältää automaattimaalauslaitteiston koneenhoitajan tehtäviä sekä tuotteiden pakkaamista ja ripustamista unohtamatta laadunvalvontaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. 

Pohjakoulutukseltasi voit olla esimerkiksi pintakäsittelijän perustutkinnon suorittanut. Emme kuitenkaan etsi yksinomaan tutkintoa tai todistusta vaan voit olla hankkinut tehtävässä menestymiseen vaadittavat taidot myös käytännön kautta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta sekä taitoa hahmottaa asioita kokonaisuuksina. Näet ongelmat ja haasteet mahdollisuutena kehittyä ja katsot muutenkin maailmaa niin sanotusti ilon kautta. 

Aiempi kokemus työskentelystä automaattimaalauskoneella sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Etua on myös, jos olet työskennellyt logistiikassa, esimerkiksi pakkaamossa tai tavaran vastaanotossa. Palkattavan henkilön työnkuva on monipuolinen ja sisältöä sekä tehtäviä on mahdollistaa kehittää ja syventää oman osaamisesi mukaan. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvässä, vakavaraisessa ja pitkään toimineessa perheyrityksessä.

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 Jussi Virta 0400800266 tai jussi.virta@valtagroup.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Voit lähettää ansioluettelosi ja/tai lyhyen esittelyn itsestäsi sekä aiemmasta osaamisestasi myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen jussi.virta@valtagroup.fi

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!