Tuotantotyöntekijöitä ja koneoperaattoreita, NMC Cellfoam Oy

NMC Cellfoam Oy
Eturuskonkatu 2, Tampere
Vakituinen

Hakuaika alkaa:

NMC Cellfoam on pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen, henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Asiakaskuntamme koostuu sadoista menestyvistä teollisista toimijoista. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

NMC Cellfoam on osa NMC-konsernia, joka on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. NMC on perustettu vuonna 1950. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Lue meistä lisää: NMC Cellfoam

Oletko tuotantotyötehtävissä viihtyvä kädentaitoinen henkilö, joka on kiinnostunut vaihtuvista työtehtävistä? Meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoisia rooleja osaavan henkilöstömme parissa Tampereella. Hyppää mukaan kasvuun ja tule menestymään kanssamme!

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ JA KONEOPERAATTOREITA

Kasvumme ja vahvan tilauskantamme johdosta etsimme sinusta vahvistusta tuotannon esihenkilöidemme Jaanan ja Antin vetämään tuotantojoukkueeseemme. Valmistamme asiakasräätälöityjä ratkaisuja solumuoveista, kumista ja eristemateriaaleista mm. käsi- ja vesileikkaamalla, stanssaamalla, liimaamalla, jyrsimällä sekä erilaisin pinnoitusratkaisuin. Tuotannossamme työskentelee noin 50 työntekijää kahdessa vuorossa arkipäivisin. Eduksi on mahdollisuus työskennellä tarvittaessa keskeytyvässä kolmivuorossa. Hyödynnämme tuotannossa Lean -metodeja.

Millaisten työtehtävien parissa tulisit työskentelemään? Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä, joihin perehdytämme ja valmennamme sinut vaihe vaiheelta. Alkutuotantovaiheeseen liittyviä tehtäviä ovat mm. materiaalin laminointi, liimaukset, teippaukset ja eri materiaalien yhdistämiset. Sen jälkeen materiaalit siirtyvät seuraavaan tuotantovaiheeseen, jossa materiaalit muokataan ja viimeistellään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi vesileikkaamalla, stanssaamalla tai jyrsimällä. Osa tuotteista kulkee myös käsityöosaston kautta, jossa jatkojalostus tapahtuu ompelemalla ja verhoilemalla. Sen jälkeen tuotteet pakataan ja valmistellaan asiakkaalle toimitettavaksi. Tuotantovaiheisiin sisältyy sekä käsityövaiheita että koneilla operointia. Myös materiaalin ja lopputuotteiden laadun varmistaminen on olennainen osa työtä. Työssä käytetään tietokonetta tilausten tarkasteluun, valmiiden tuotteiden kirjauksiin ja koneisiin liittyvien ajoarvojen ja säätöjen hakemiseen.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus tuotannollisista työtehtävistä ja koneiden operoinnista sekä hyvät käsityötaidot. Olet tottunut työssä tai vapaa-aikana käyttämään erilaisia käsityökaluja. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi tuotantotehtäviä kohtaan ja haluasi oppia uutta. Me annamme sinulle valmiudet onnistua tehtävissä. Haemme useita henkilöitä, joten voimme painottaa työtehtäviäsi myös käsityö- ja koneoperointitehtävien suhteen. Henkilönä olet tarkka, huolellinen ja reipas. Olet yhteistyökykyinen ja haluat aidosti tehdä parhaasi. Osaat perustasolla käyttää tietokonetta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mukavan ja osaavan työyhteistön sekä monipuoliset työtehtävät vakaan yrityksemme palveluksessa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikat soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

NMC Cellfoam Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!