Tuotantotyöntekijä Kaskipuulle

OVET AUKI HUIPPUDUUNIIN! :) 

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotantoa on viime vuodet vahvasti kehitetty, ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Haluaisitko päästä tekemään kotimaisia ovia suomalaisiin koteihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuulle reipasta työntekijää ovituotantoon Ylikiiminkiin Kaskentien yksikköön pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on ainakin alkuun päivätyötä, mutta tuotanto voi jossain vaiheessa siirtyä kahteen vuoroon. 

Työtehtäviisi sisältyy erilaisia ovituotannon tehtäviä, kuten maalausta. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, kädentaitoja sekä täysi-ikäisyyttä. Tähän tehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan ennen kaikkea etsimme hyvää asennetta ja kiinnostusta alan tehtäviin. Työtehtäviin tarjotaan kattava ja huolellinen perehdytys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään modernissa kansainvälisessä konsernissa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset työskentelemään ammattimaisessa työyhteisössä, jossa viihdytään pitkään! Tarjoamme myös työehtosopimusta paremman palkkauksen.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 9-15 numerosta 0405302679 / Elli Tuominen ja sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Tuotantotyöntekijä Kaskipuulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!