Kesätyö, keikka / Siuro

Tuotantotyöntekijöitä kesäksi keikkaan, Nokia

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Hae tähän työpaikkaan

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI!

Etsitkö kesätöitä, mutta haluaisit myös päästä nauttimaan vapaa-ajasta kesällä? Tai haluatko työskennellä vain osan kesästä syystä tai toisesta?

Hae meille tuotannon keikkatyöhön, jossa pääset itse valitsemaan milloin ja missä vuoroissa työskentelet!

 

Työ sisältää eri työvaiheita tuotannossa, pakkauksessa ja jälkikäsittelyssä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, sillä asiakkaamme perehdyttää kaiken tarpeellisen. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on seisomatyötä ja nosteluja on paljon. Töitä tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat eduksi. Vuoroja on tarjolla keikkaluontoisesti ja vuoroehdotuksia voi tulla viikoksi kerrallaan tai yksittäisiksi päiviksi. Töitä on tarjolla aamuvuorossa (klo 6-14), iltavuorossa (klo 14-22) ja yövuorossa (klo 22-6). Töitä on maanantain ja perjantain välillä. Työkieli on suomi.

Palkkaus on 12,02 €/h tai 11,47 €/h riippuen työtehtävistä, teknologiateollisuuden mukaiset vuorolisät totta kai päälle! Työt alkavat valittujen työntekijöiden käytettävuuden mukaan keväällä tai kesällä.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Vapauden valita omat työvuorosi!
 • Työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
 • Ammattitaitoiset ja mukava työkaverit

Minkälaisia tekijöitä arvostamme hakijoissa:

 • Hyvää asennetta ja reipasta työotetta
 • Valmiutta vuorotyöhön
 • Työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen
 • Täysi-ikäisyyttä
 • Autoa, ellet asu tehtaan vieressä

 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme ja kerro meille, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Haethan jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluilta Sofia Hakamäki, p. 050 453 3995 / sofia.hakamaki@sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työpaikasta lyhyesti

 • Tuotantotyöntekijöitä kesäksi keikkaan, Nokia, Kesätyö, keikka
 • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Siuro
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: sofia.hakamaki@sol.fi
Sijainti: Siuro

Logo

Tuotantotyöntekijöitä kesäksi keikkaan, Nokia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!