Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin ja logistiikkaan

 

Framery on suunnannäyttäjä äänieristettyjen puhelinkoppien ja työtilojen toimialalla ja yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. Kehitämme ja valmistamme maailmanluokan tuotteita ja aiomme jatkossakin olla paras siinä, mitä teemme. Siksi tahdomme löytää myös ihmisiä, jotka aidosti haluavat olla mukana rakentamassa Frameryn kasvua. 

 

Nyt etsimme huipputiimiimme sekä määräaikaisia että vakituisia tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin ja logistiikkaan.

 

Toivomme sinulta positiivista asennetta, ahkeraa ja reipasta työotetta sekä joustavuutta. Työ on fyysistä ja aktiivista seisomatyötä nopeatempoisessa ympäristössä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa tehtävässä suoriutumisessa. Plussaa on, jos perustyökalut ovat tuttuja ja/tai sinulla on jonkin verran työkokemusta käsillä tehtävästä työstä esim. teollisuudessa tai rakennusalalla. Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 6–22 välillä, joten pystythän työskentelemään joustavasti näinä aikoina.

Panostamme myös sinuun. Teemme kaikkemme sen eteen, että Framerylla olisi hyvä olla töissä. Elämme arvojemme mukaisesti, satsaamme hyvinvointiin ja luomme Frameryn tarinaa yhdessä. Työympäristömme ja työvälineemme ovat huippuluokkaa. Framery on paljon muutakin kuin vain työpaikka – se on jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista yhdessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.

 

Hae mukaan mahtavaan porukkaamme!

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Odotamme kuulevamme sinusta viimeistään 10.10.2021, mutta mielellään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen ja määräaikainen

Framery

Framery – Serious about happiness.

Happiness is the reason why Framery exists and is at the heart of everything we do. Our products including pods, phone booths and soundproof private spaces solve noise and privacy issues in open offices, making employees happier and more productive, and saving time, space and money. Today over 40% of Forbes top 100 companies have happier workplaces because of Framery Pods, and the number is growing fast.

Sijainti: Patamäenkatu 7 33900 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!