Tuotantotyöntekijöitä, Nokia

Houkutteleeko uusi työ tuotannossa?

Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteisia, tarkkoja ja teollisuudesta kiinnostuneita työntekijöitä tuotantoon Nokian alueelle.

Työ sisältää mm. erilaisten tuotantokoneiden käyttöä, laadun varmistusta, tavaran siirtoa ja varastointia trukkia käyttäen sekä muuten fyysisesti raskaita työtehtäviä. Fyysisyyden lisäksi, työ on nopeatempoista ja tarkkuutta vaativaa. Perehdytyksen jälkeen työssä menestyminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, jotta kommunikointi tehdasympäristössä luonnistuu.

Työssä eduksi on mm. hyvät kädentaidot sekä kokemus esim. autojen/mopojen rassauksesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja uuden oppimisen halu. Työssä pärjää myös ilman aikaisempaa kokemusta alalta hyvän perehdytyksen avulla.

Työ on kokoaikainen vuorotyö, joten valmius aamu-, ilta- ja yövuoroihin tulee olla. Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt tulevat työllistymään vakituiseen tai noin vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa työntekijöilleen Smartum-liikuntaedun 6kk työsuhteen jälkeen (työtunteja vähintään 15h/vko).

 Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liitäthän hakemukseen CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluilta:

Milja Iivonen, milja.iivonen@sol.fi puh. 050 320 3992

Niina Vuoksi, niina.vuoksi@sol.fi, puh. 050 411 1878

Voit myös lähettää tekstiviestin puhelinnumeroomme, niin otamme sinuun yhteyttä. 

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen, määräaikainen

Tarjoamme

  • liikuntaedun

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0503203992
Sähköposti: milja.iivonen@sol.fi

Logo

Tuotantotyöntekijöitä, Nokia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!