Tuotantotyöntekijöitä Oplax Oy:lle Mikkeliin

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Oplax Oy:lle reippaita ja tehokkaita tuotantotyöntekijöitä Mikkeliin!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kuormalavojen kokoonpanotehtävät. Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on asenne kohdillaan ja halua oppia uutta. Eduksesi on myös, jos sinulla on trukin käyttökokemusta ja/tai työturvallisuuskortti, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Tulet käyttämään päivittäin erilaisia käsityökaluja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Pääset kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi hyvässä porukassa luotettavassa ja ammattitaitoisessa yrityksessä!

Työt pääset aloittamaan heti kuin mahdollista ja työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun. Mahdollisesti työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Palkkaus on puusepänteollisuuden tes:n mukainen.

Oplax valmistaa lavoja Torniossa ja Mikkelissä. Yhteensä Tornion ja Mikkelin kuuden linjan kapasiteetti on yli 2 miljoonaa kuormalavaa vuodessa. Tuotantoyksiköissä työskentelee noin 60 kuormalavatuotannon huippuammattilaista. Asiakasyrityksemme toimivat mm. paperi-, kartonki-, elintarvike-, rakennus-, kone-, elektroniikka- ja kemianteollisuudessa. Myös kaupan ala ja logistiikka ovat keskeisiä asiakkaitamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Rebekka Puoliväliltä, rebekka.puolivali@sol.fi tai Minna Kunnarilta, minna.kunnari@sol.fi (puh. 040 481 4534) Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Ripeää ja reipasta työotetta
  • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
  • Työturvallisuuskortti, trukin käyttökokemus tai kokemus tuotannollisista tehtävistä ovat eduksesi

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0404814534
Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi
Sijainti: Mikkeli

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!