Tuotantotyöntekijöitä Oplaxille Mikkeliin, kesätyö

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

Etsimme Oplaxille Mikkeliin kesätyöntekijöitä tuotannon työtehtäviin.

Oplax on yksi Suomen suurimmista teollisista lavanvalmistajista. Oplaxilla on kaksi toimipistettä joista toinen sijaitsee Torniossa ja toinen Mikkelissä. Lavat valmistetaan suomalaisesta puusta standardien tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Haemme Mikkelin toimipisteelle kesätyöntekijöitä tuotantoon huhti-toukokuusta elo-syyskuuhun. Tuotannon tehtäviin kuuluu raaka-aineiden täyttö linjastolle, auttavat kunnossapitotyöt ja linjan asetteen teot. Aiempaa kokemusta ei odoteta. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, innokas tekemään ja haluaa oppia uutta. Eduksesi on aikaisempi kokemus koneiden ja työkalujen käytöstä sekä trukilla tai pyöräkuormaajalla työskentelystä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamu- ja iltaviikkoina (06:00-14:00 ja 14:00-22:00). Palkkauksessa noudatamme puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi / 040 674 9590. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Mikkeli

Logo

Tuotantotyöntekijöitä Oplaxille Mikkeliin, kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!