Tuotantotyöntekijöitä puupakkaustuotantoon Haukiputaalle

Etsimme reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puupakkaustuotantoon suomalaiseen suuryritykseen Haukiputaalle! Tässä työssä asenne ja motivaatio ratkaisevat – hae siis rohkeasti!

Etsimme tuotantotyöntekijää käsintehtävään kokoonpanotyöhön. Tarjoamme sinulle siistin sisätyön vakavaraisessa yrityksessä ja mukavan työporukan, jonka kanssa hommat luistaa. Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisten puupakkaustuotteiden valmistustehtävissä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa maanantaista perjantaihin. Työt alkavat heti ja jatkuvat ainakin kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin. 

Tähän työhön etsimme ennen kaikkea hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä. Sinun ei tarvitse olla tuotantotyön ammattilainen, vaan halulla oppia ja kehittyä työssä pääset pitkälle. Aiempi kokemus tuotantotöistä tai vaikkapa remppahommista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, sitkeää rutiininsietokykyä ja kokemusta kaikenlaisesta käsillä tekemisestä. 

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 9-15 numerosta 040 6625291 tai sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: +358 40 6625291
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Haukipudas

Logo

Tuotantotyöntekijöitä puupakkaustuotantoon Haukiputaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!