Tuotantotyöntekijöitä Riihimäelle

Etsimme asiakkaallemme sahateollisuuteen Riihimäelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät vaihtelevat osastosta riippuen sahatavaran tuotantolinjaston hoito- ja valvontatehtävistä erilaisten laatikoiden ja kehikoiden valmistus- ja kokoonpanotehtäviin.

Aiempi kokemus sahateollisuuden tuotantotyöstä tai - koneiden käytöstä ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan riittävä perehdytys. Toivomme kuitenkin hakijalta valmiutta eri työkalujen ja koneiden käyttöön. Edellytämme työnhakijalta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Siedät rutiininomaista työtä meluisessa työympäristössä ja omaat hyvän fyysisen kunnon.

Työt 3 -vuorotyötä maanantaista perjantaihin ja työt alkavat soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisuus myös pidempiaikaisempaan työsuhteeseen. Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseesi vähintään lyhyen kuvauksen itsestäsi sekä työkokemuksestasi ja lisää mukaan mahdollinen CV.  

Lisätietoja: kalle.puolakka@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kalle.puolakka@sol.fi
Sijainti: Riihimäki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!