Tuotantotyöntekijöitä Tampereelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme lehtipainoon tuotantoapulaisia Tampereen Kolmikulmaan. 

Työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tuotanto- ja pakkaustöitä. Työssäsi toimit koneenhoitajien apuna ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lehtien vastaanotto, niputtaminen, pakkaus, sekä liitteiden syöttö.

Tärkeintä on reipas ja positiivinen asenne, ripeä työote, joustavuus ja halu oppia uutta sekä valmius fyysiseen työhön. Töitä tehdään osa-aikaisesti vaihtelevilla työtunneilla, joten työ sopii hyvin esimerkiksi etäopiskelijoille ja lisätyötä etsiville. Omaan viikoittaiseen työmääräänsä pystyy itse vaikuttamaan, mutta toivomme kuitenkin aktiivisuutta. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti aamu-, ilta- ja yövuoroissa ja toivommekin, että sinulla olisi tarvittaessa valmius tehdä näitä kaikkia vuoroja. Palkka määräytyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Aloituspalkka on 10,54€/h + lisät. Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten olethan nopea!

Työpaikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, mutta oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää tuotantotyötaitojasi
  • Tilaisuuden vaikuttaa omaan työviikkoosi
  • TES-mukaisen palkan
  • Iloisen ja kannustavan työilmapiirin

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Joustavuutta ja aktiivisuutta
  • Ripeyttä sekä positiivista työotetta
  • Valmiutta fyysiseen työhön
  • Suomen kielen taitoa

 

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme. Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Rebekka Puoliväli, rebekka.puolivali@sol.fi /0405695637

 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme ja kerro meille, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, joten haethan jo tänään.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Tuotantotyöntekijöitä Tampereelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!