Tuotantotyöntekijöitä

Nautor Swan on kansainvälinen yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus luksuspurjeveneiden valmistuksesta, jotka ovat maailmankuuluja täydellisestä laadun, suorituskyvyn, eleganssin ja luotettavuuden yhdistelmästään.

Yli 2 300 Swan-jahtia, 36-131 jalkaa, on rakennettu ja toimitettu 1960-luvun alusta lähtien. Swan-jahdit on jaettu 4 eri segmenttiin: ClubSwan, Swan Yachts, Maxi Swan ja Swan Shadow.

Tällä hetkellä meillä on yli 300 työntekijää tuotantolaitoksissamme Pietarsaaressa ja Pedersöressä. Meillä on vahva usko tulevaisuuteen ja uusia kattavia projekteja toteutettavana, minkä vuoksi etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Haemme lisää Tuotantotyöntekijöitä.

Hyvän tilauskannan seurauksena tarvitsemme vahvistusta tiimimme. Haluatko olla mukana rakentamassa korkealaatuisia purjeveneitä? Oletko utelias, kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja haluat kehittyä? Nautorilla saat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.

Haemme tuotantotyöntekijöitä sisustuksen ja kannen kokoonpanoon, puupajaan, mekaanisellelle- ja sähköosastolle. Kokoonpanoon haemme asentajia, puupajaan puuseppiä ja pintakäsittelyn ja petsauksen osaajia. Haemme myös LVI, mekaniikan, hydrauliikan ja/tai sähkötöiden asentajia.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Hyvä asenne
 • Uteliaisuus
 • Motivaatio uuden oppimiseen
 • Kokemus vastaavista tehtävistä
 • Ruotsi ja/tai suomi

Lisäksi eduksesi on:

 • Sopiva koulutus
 • Englanti

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Nykyaikaiset työtilat
 • Modernit työkalut ja varusteet
 • Kattava työterveyshuolto
 • Liikuntasetelit

Oy Nautor Ab

Yritys

Nautor Swan syntyi satojen vuosien suomalaisen veneenrakennusperinteen inspiraation pohjalta. Huolimatta Pietarsaaren haastavasta ympäristöstä, jossa lämpötila voi laskea -30 asteeseen talvella ja meri voi olla jäässä jopa viisi kuukautta vuodesta, Nautorin perustajalla Pekka Koskenkylällä oli visio aloittaa korkealaatuisten ja suorituskykyisten purjeveneiden valmistus heille, jotka rakastavat purjehdusta ja haluavat merelle ja luontoon.

Nykyään edistynyt Boatbuilding Technology Center, joka tunnetaan nimellä BTC, osoittaa yrityksen laajentumisprosessin linjaa. BTC:tä on laajennettu useita kertoja, viimeksi vuonna 2017, ja nyt sen pinta-ala on 9 935 neliömetriä. Täältä löytyy kaikkea, kuten piirustustoimisto, laminointialueita, joissa on uunit jälkilämpökäsittelyä varten, puuseppäpajoja, joissa on omat tilat hiontaan ja kiillotukseen, korkean teknologian maalaushalli, toimistoja, varastoja ja logistiikkatiloja.

Plug & Form -tuotanto on edelleen Nautorin vanhassa tehtaassa Kolpissa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: email@nautorswan.com
Sijainti: Borgmästargrundsvägen 16, 68600

Nautor Swan Yachts design

Nautor Swan nostaa jatkuvasti panoksia uusien mallien rakentamisessa ja rajojen venyttämisessä, vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin, sekä täyttääkseen markkinoiden odotukset merikelpoisilla, tyylikkäillä, suorituskykyisillä ja ajattomilla huviveneillä.

Swan Yachts

Swan Yachts segmentti edustaa perinnettä ja käsityötaitoa. Purjeveneille on tunnusomaista elegantit ja ajattomat linjat, jotka ovat tehneet Nautor Swanista ikonin purjehdusmaailmassa. Veneet ovat luotettavia, sekä mukavuus että kilpailukyky on taattu myös regatoissa. Suunnittelutiimiä johtaa German Frers, tunnettu argentiinalainen huvivenesuunnittelija, joka aloitti työskentelyn Nautorin kanssa 80-luvulla.

Tällä hetkellä segmenttiin kuuluvat Swan 48, Swan 54, Swan 55, Swan 58, Swan 65 ja Swan 78.

Maxi Swan Yachts

Swan Maxin historia alkaa varhain, muutama vuosi Nautorin perustamisen jälkeen. Asiantunteva asiakas pyysi 17m Sparkman & Stephens purjevenettä. Oli vuosi 1970, ja upea Swan 55 muotoutui. Se oli tuolloin yksi maailman suurimmista sarjatuotetuista lasikuitupurjeveneistä.

Swan Maxi, 88-120 jalkaa, tarjoaa kaikkiin olosuhteisiin merikelpoisia purjeveneitä yhdistettynä eleganssiin, mukavuuteen, suorituskykyyn, tyyliin ja nykyaikaisuuteen. Maailmanluokan suunnittelijat näiden kauniiden huvijahtien takana ovat Germàn Frers ja sisustussuunnittelija Misa Poggi, kun taas Swan 88- ja 108 -projektien lanseerauksesta lähtien ulkosuunnittelun tiimiin on lisätty Lucio Micheletti.

Segmenttiin kuuluvat tällä hetkellä Swan 88, Swan 98, Swan 108 ja Swan 120.

ClubSwan Yachts

ClubSwan-huviveneiden lanseerauksella Nautor avaa uuden luvun suomalaisten veneenrakentajien merkittävässä historiassa. ClubSwan Yachts on Nautor Swanin korkean suorituskyvyn segmenttiä, jonka painopiste on tarjota nopeutta, teknologiaa ja kilpailukykyä purjehdukseen. Innovatiiviset ratkaisut, jotka keskittyvät näiden ominaisuuksien maksimointiin, ovat ClubSwan Yacht -kehityksen ydin. Suunnittelija on ranskalais-argentiinalainen laivaston arkkitehti Juan Kouyoumdijan, joka on erikoistunut valtamerikilpaveneisiin.

Segmenttiin kuuluvat tällä hetkellä erittäin menestyneet ClubSwan 50, ClubSwan 36 sekä hiljattain julkistetut ClubSwan 125 ja ClubSwan 80.

Swan Shadow

Nautor laajensi brändiänsä lanseeraamalla uuden moottoriveneen, Swan Shadowin.

Swan Shadow syntyi Leonardo Ferragamon intohimosta merimaailmaan ja laajentaa suomalaisen telakan tarjoamaa alusvalikoimaa, täysin linjassa Nautor Swanin DNA:n ydinelementtien kanssa: Suorituskyky, Laatu ja Eleganssi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!