Keikkatyö/kesätyö

Tuotantotyöntekijöitä

Hae tähän työpaikkaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN JA KESÄKSI

Etsimme asiakkaallemme keikkalaisia ja kesätyöntekijöitä puuteollisuuden kokoonpanoon. 

Työhön kuuluu puupakkauksien valmistaminen ja kokoonpano puuteollisuudessa. Työssä ei tarvitse olla puuseppä, mutta hyötyä on, jos runkonaulain ja muut vastaavat työkalut pysyvät näpeissä. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta työhön annetaan kattava perehdytys. 

Töitä on maanantaista perjantaihin kello 6 - 14 tai kello 14 - 22. Töitä on tarjolla aluksi keikkaluonteisesti, mutta hyville työntekijöille voidaan mahdollisuuksien mukaan tarjota jatkoa  kokoaikaisesti kesälomakaudelle. 

Toivomme  hakijoilta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi on kokemus rutiininomaisesta työstä sekä aiemmasta työkokemuksesta esimerkiksi rakennustyömaalla tai tuotannon työehtävissä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi tässä työssä, sillä työ sisältää paljon nostelua ja siirtelyä. Työhön vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle työn hyvämaineisessa yrityksessä, jossa kannustetaan työntekijöitä ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Saat kokonaisvaltaisen perehdytyksen ja mukavan työtiimin. Palkkaus on Puuteollisuuden TES-mukainen. Työpaikka sijaitsee Tampereen Messukylässä

Mikäli kiinnostuit, niin hakeminen onnistuu klikkaamalla 'HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN' ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Työt alkavat kevään aikana keikkaluonteisesti ja jatkuvat lomakauden. 

Kysyttävää? Vastaan kysymyksiisi mielelläni, tavoitat minut osoitteessa elisabeth.porkka@sol.fi 

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen? 

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantotyöntekijöitä, Keikkatyö/kesätyö
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Tuotantotyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!