Tuotantotyöntekijöitä

Haemme Jotwire Oy:lle Lehmoon

Tuotantotyöntekijöitä

Meillä on avoinna työpaikkoja useampaan eri tehtävään. Etsimme meille uusia työkavereita varusteluun, johdinsarjakokoonpanoon, varastoon ja testaukseen.

  • Varustelijan tehtävään kuuluu monipuolinen esivalmistelutyö kokoonpanoa varten. Tehtävässä tulet oppimaan mm. varastoautomaatin käytön.
  • Johdinsarjakokoonpanija tekee kokoonpanoa käsin dokumenttien mukaisesti. Johdinsarjojen pituudet vaihtelevat hyvin lyhyistä pituuksista jopa 20 metriin. Tehtävässä suoritetaan kokoonpanosarjoille silmämääräinen laadunvarmistus.
  • Varastotyöntekijä on tärkeässä roolissa meidän toimitusvarmuutemme varmistamisessa. Työpäiväsi sisältää saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä kuten tavaran vastaanottoa, keräilyä, hyllyttämistä, sekä lähettämön että varaston yleisiä töitä.
  • Testaaja huolehtii johdinsarjojen toiminnallisesta testaamisesta ja vianhausta. Työssä opit käyttämään erilaisia mittalaitteita.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Omaamme kotimaisen perheyhtiön arvot ja suuren kansainvälisen konsernin vakavaraisuuden. Nykyaikaiset tehdastilamme tarjoavat meille erinomaiset työskentelyolosuhteet ja loppuvuodesta valmistuva tehdaslaajennus mahdollistaa liiketoiminnan kasvun myös tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle joustavan ja hyvinvointiin panostavan työyhteisön. Pääset nauttimaan työhyvinvointia tukevista henkilöstöeduistamme ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Käytössäsi ovat laajat työterveyshuoltopalvelut, hyvinvointiedut ePassissa, kvartaalipohjainen palkkiomallijärjestelmä ja liukuva työaika. Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen.

Mitä toivoisimme sinulta?

Olet innokas oppimaan uusia asioita ja työtehtäviä. Tuotantotehtävissämme pärjäät hyvällä sorminäppäryydellä sekä huolellisella ja itsenäisellä työskentelyotteella. Arvostamme vahvaa asennettasi. Mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi teollisuuden tai varastoalan tehtävissä on etua.  Testaajan tehtävään toivoisimme lisäksi sähköalan koulutuksen. Käytössämme sähköinen perehdytysohjelma, joka tukee oppimistasi käytännön opastuksen lisäksi. Olemme avoimia erilaisille taustoille, joten haethan rohkeasti meille.

Heräsikö sinulle mieleen kysymyksiä? Tehtävästä ja meillä työskentelystä lisää kertoo Mika Meriläinen. Mikan tavoittaa puhelimella 0400-407100 tai sähköpostilla mika.merilainen@jotwire.fi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja työt alkavat liukuvasti klo 5:30–8 välillä. Kerrothan meille hakemuksessasi, jos joku tietty tehtävä herätti sinussa eniten kiinnostusta! Huomioithan, että otamme vastaan hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Jotwire Oy

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaallamme korkealla ammattitaidolla.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen konserni on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@jotwire.fi
Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!