Tuotantovastaava

Etsimme vahvistusta johdinsarjavalmistukseen tuotantovastaavan tehtävään. Tehtäviisi kuuluu toimitusaikojen määrittäminen, työjärjestyksen suunnittelu sekä vastuu toimitusaikojen toteutumisesta. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä tiimin henkilöstön, työnjohtajan sekä muiden tuotantovastaavien kanssa. Toiminnanohjausjärjestelmä on sinulle oleellinen työväline. Kyseessä on työntekijätason tehtävä.

Haluamme, että viihdyt meillä!

Ouneva Group on vakavarainen ja nopeasti kehittyvä 50-vuotias perheyhtiö. Tuotantovastaavana pääset työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa työtehtävässä. Nykyaikaiset tehdastilat antavat meille erinomaiset työskentelyolosuhteet. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja saat heti työsuhteen alusta alkaen käyttöösi laajat työterveyshuollon palvelut, hyvinvointietua ePassiin ja kannustavan voittopalkkiomallin. Saat työkavereiksesi ammattitaitoisen tiimin, joiden puoleen voi aina kääntyä ja tuleva esihenkilösi on tiiviisti arjessa mukana.

Tuleva kollegasi Riitta kertoo työstään näin: Olen tehnyt tätä työtä positiivisella mielellä kohta 20-vuotta. Parasta työssä on se, ettei kahta samanlaista työpäivää ole. Meidän tiimimme vahvuutena on mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki. Tämä on tärkeä tekijä onnistumisille, tuloksien saavuttamiselle sekä työssä jaksamiselle. Mielestäni tuotantovastaavan työssä tarvitaan organisointikykyä, pitkäjänteisyyttä, joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tuntea omassa tiimissä valmistettavat tuotteet.

Mitä toivoisimme sinulta?

Vahvat tiimityöskentely- ja ongelmaratkaisutaidot sekä organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Arvostamme, jos olet työskennellyt aikaisemmin työnohjauksen parissa tai sähköalan tehtävissä. Tärkeää on vahva asenteesi ja innokkuus uuden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä:

Haluatko kuulla lisää meillä työskentelystä? Voit ottaa yhteyttä Mika Meriläiseen puh. 0400-407100 tai mika.merilainen@jotwire.fi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on liukuva ja työpäivä alkaa klo 5:30-8 välillä. Sovimme työn aloituksesta yhdessä sinun kanssasi. Kerro lisää itsestäsi, niin olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä.

Haku alkaa ja päättyy

Jotwire Oy

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaallamme korkealla ammattitaidolla.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@jotwire.fi
Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo
Logo

Tuotantovastaava

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!