Tuotekehitysasiantuntija

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuhakuiseen perheyritykseen, jossa on aidosti kivat työkaverit ja mahdollisuus vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin?

Etsimme Vermanin Kasvu- ja Innovaatiot -organisaation tuotekehitystiimiin uuteen tehtävään tuotekehitysasiantuntijaa, jolla on jo mielellään reilusti kokemusta elintarvikkeiden tai ravintolisien tuotekehityksestä. Pääset mukaan suomalaisten ravintolisätuotteiden tuotekehitykseen idean synnyttämisestä tuotehuoltoon asti.

Tehtäväsi sisältää:

 • Tuotekehitystyötä tuotekehityspäälliköiden kanssa sekä yhteistyössä markkinoinnin, laatu- ja lainsäädäntötiimin, hankinnan ja kansainvälisten tytäryhtiöiden kanssa
 • Työtä tuotekehitysprojekteissa mm. tuotekoostumuksen suunnittelua, tuotetietojen ja pakkaustekstien laatimista ja tarkistamista, aistinvaraisten tuotetestien suunnittelua ja toteuttamista, työn dokumentointia sekä tuotekehitykseen liittyvien ongelmien tunnistamista ja osallistumista niiden ratkaisemiseen
 • Mahdollisuuden osallistua tuoteideointiin ja tuotetietojen hallinnan kehittämiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Kiinnostavia tehtäviä kansainvälistyvän perheyrityksen tuotekehitystiimissä
 • Mahdollisuuden luoda uutta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisesti tai syventyä enemmän yhteen osa-alueeseen
 • Yhdessä oppivan ja mukavan työyhteisön tuen
 • Hyvät työsuhde-edut, sisältäen tuote-edun ja kuntosalikortin

Odotamme sinulta:

 • Palveluhenkistä, järjestelmällistä, tarkkaa sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Kokemusta tuotekehitystehtävistä, kokemus ravintolisä- tai elintarvikealalta on ehdoton etu
 • Osaamista ja kiinnostusta hyödyntää soveltuvaa lainsäädäntöä osana tuotekehitystyötä
 • Kiinnostusta terveyteen ja hyvinvointiin ja niitä edistäviin tuotteisiin
 • Vähintään keskiasteen tutkintoa soveltuvalta alalta

Tehtävässä tukeudut suomenkieliseen lainsäädäntöön erityisesti ravintolisien kehittämisessä ja olet mukana tuottamassa kuluttajille tarkoitettua materiaalia suomeksi. Pääset myös mukaan kansainvälisten tytäryhtiöidemme tuotekehitysprojekteihin, jolloin kielenä on englanti. Edellytämme sinulta siksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti etänä ja toimistolla.

Kuulostaako hyvältä? Esittäydy meille lyhyellä saatteella cv:n kera ja kerro miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään viimeistään 1.10.2023 hakupainikkeen kautta. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta. Lisätietoja antavat: Tuotekehityspäällikkö, tiiminvetäjä Mikko Ikonen, 040 536 8342, ke 20.9. klo 10-11 ja Kasvu- ja innovaatiojohtaja Minja Miettinen, 050 398 7204, ma 25.9. klo 15-16, muina aikoina MPS:n Senior Partner, Nina Kalajoki, 040 569 5229.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oy Verman Ab

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen kansainvälistyvä perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita terveyden edistämiseen ja hyvinvointiin. Tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi ravintolisiä ja lääkkeitä, tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat mm. Heinix, Minisun, Rela, Bethover ja Melarest. Innovoimme ja kehitämme tuotteitamme Suomessa Vantaalla, mikä takaa kotimaisella osaamisella suunnitellut, huippulaadukkaat tuotteet.

Sijainti: Äyritie 8 C, Vantaa
Logo

Tuotekehitysasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!