Tuotekehitysjohtaja

Tule meille TUOTEKEHITYSJOHTAJAKSI vastaamaan optisen ammunnan innovatiivisesta kehittämisestä yhdessä tiimimme kanssa!

Ecoaims Oy on kehittynyt johtavaksi toimijaksi optisen ammunnan alalla, jossa pyrimme innovatiivisen teknologiamme avulla kehittämään ammuntalajien kilpailu- ja harrastustoimintaa ympäristöarvot huomioivaksi, laadukkaaksi, kustannustehokkaaksi ja turvalliseksi. Ecoaims Oy työskentelee suoraan lajin harrastajien, kilpailijoiden, valmentajien ja muiden ammattilaisten kanssa luodakseen uusia, innostavia kokemuksia ammuntalajien parissa. 

TUOTEKEHITYSJOHTAJANA

vastaat kokonaisuutena yrityksemme tuote- ja teknologiakehityksestä ja toimit tuotekehitystiimin esihenkilönä. Kuulut yrityksemme johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajallemme.

Päävastuualueesi ja tehtäväkokonaisuudet:

- tuotekehitysstrategia ja tuote-roadmap pohjautuen yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin
- tuotekehitysprojektien ja -suunnitelmien valmistelu ja operatiivinen johtaminen
- tuotekehitysprosessin kehittäminen
- tuotekehitystiimin päivittäinen johtaminen ja kehittäminen

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi insinööri/DI
- kokemusta elektronisten laitteiden tuotekehityksestä
- kokemusta elektroniikan ja/tai mekaniikan kehittämisestä
- esihenkilökokemusta
- positiivista asennetta ja hyviä viestintätaitoja
- ongelmanratkaisu-, vastuunotto- ja tiimityöskentelykykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

- kokemuksen projektitoiminnasta
- kokemuksen elektro-optiikasta ja ohjelmoinnista

TARJOAMME SINULLE

Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa jokaisella työyhteisön jäsenellä on tärkeä rooli yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Saat käyttöösi markkinajohtajan tuotemalliston, nykyaikaiset työtilat ja työvälineet. Pidämme huolta tiimimme moniosaajista mm. kouluttamalla sekä tarjoamalla kattavan työterveyshuollon ja erinäisiä työsuhde-etuja.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi su 12.2.2023 mennessä Eezy Personnelin sivujen kautta (www.eezypersonnel.fi ja Avoimet työpaikat)

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 välillä Ecoaims Oy:n toimitusjohtaja Petri Matikainen puh. 040 529 4273 ja Eezy Personnelin konsultti Seija Tolonen puh. 040 525 4885.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Ecoaims Oy

Ecoaims Oy on perustettu vuonna 1997 ja se sijaitsee Liperin Ylämyllyllä, lähellä Joensuuta. Yritys työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä ja on osa vakavaraista, noin 40 osaajaa työllistävää perheyhtiöryhmää, jonka tuotteista yli 95 prosenttia menee vientiin. Yritys on merkittävä kehittäjä ja markkinajohtaja optisen urheiluammunnan alueella ja se on mukana toteuttamassa kansainvälisiä kilpailutapahtumia aina olympiatasolle asti.

Kansainvälisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen menestyksen perustana ovat alan huippuosaajat, yhteistyö urheilijoiden ja kilpailujärjestäjien kanssa sekä joustava yrityksen sisäinen tuotantorakenne suunnittelusta osavalmistukseen ja aina kokoonpanoon saakka.

Yritys tarjoaa kamerapohjaisia tuotteita optiseen urheiluammuntaan, lasertuotteita nykyaikaiseen viisiotteluun sekä optisen ammunnan tuotteita näkövammaisille. Tuotteita käyttävät myös ampumahiihtäjät, metsästäjät, huvipuistot sekä viranomaiset ja reserviläiset.  Ecoaims-tuotteet ovat turvallisia ja taloudellisia käyttää sekä tehokkaita ammunnan harjoitteluun.

Sijainti: Laavupolku 12, 80400 Ylämylly
Logo

Tuotekehitysjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!