Tuotemyyntipäällikkö, Thurne Teknik Oy

THURNE TEKNIK, www.thurne.fi, on pohjoismainen, vuonna 1962 perustettu teknologiayritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2006. Yrityksen toiminnan painopisteenä on isojen prosessilaitteiden myynti kemian-, elintarvike- ja lääketeollisuudelle. Thurne Teknikin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, ja yritys toimii pohjoismaissa, Puolassa sekä Baltiassa.

Thurne Teknik kasvaa ja hakee nyt innostunutta

Tuotemyyntipäällikköä

Työssä yhdistyy tekninen ratkaisumyynti ja isot asiakassopimukset.

Tehtäväsi:
Tuotemyyntipäällikkönä vastaat teollisuudessa käytettävien laitteiden projektimyynnistä, sekä teknisellä että kaupallisella tasolla. Tuoteportfolio käsittää pääosin nesteen ja kiintoaineen erottelulaitteita, kuten erilaisia linkoja, suodattimia ja kuivauslaitteita. Asiakkaihin lukeutuvat mm. lääke-, elintarvike-, kaivos- sekä kemianteollisuuden yritykset. Tehtäväsi on ensisijaisesti toimia aktiivisena yhteistyökumppanina jo olemassa oleville asiakkaille. Tapaat heitä säännöllisesti ja varmistat, että he ovat tyytyväisiä Thurne Teknikin toimittamiin ratkaisuihin.
Toinen tärkeä tehtäväsi on uusien asiakassuhteiden luominen. Asiakkaiden ja päämiesten kanssa räätälöitte ja suunnittelette yhdessä sopivia ratkaisuja asiakkaiden prosesseja varten. 
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä keskieurooppalaisten päämiesten ja laitevalmistajakumppaneiden kanssa. Vierailet heillä joitain kertoja vuodessa ja osallistut heidän järjestämiin koulutuksiin.

Toivomme sinulta:
Toivomme että sinulla teknistä koulutustaustaa, olet insinööri tai DI, ja sinulla on ainakin pari vuotta työkokemusta esimerkiksi myynti-insinöörin tehtävistä valmistumisesi jälkeen. On suuri etu, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta, mutta tämä ei ole tehtävän vaatimus. Toivomme kuitenkin, että tämä ala on mielestäsi kiinnostava, ja sinulla on halua ja kiinnostusta oppia siitä enemmän. Toivomme myös, että sinulla on ymmärtämystä pitkien myyntiprosessien hallintaan ja taitoa luoda pitkäaikaisia ja kaikille osapuolille miellyttäviä asiakassuhteita. Olet innostunut myyntityöstä ja pidät vilpittömästi omista asiakkaistasi.

Sitoutuminen ja vahva tahto saada asiat maaliin, ovat sinun parhaita ominaisuuksia. Samalla olet myös tiimipeluri, joka aidosti arvostaa työkavereitaan ja hyvää työskentelyilmapiiriä. Lisäksi olet järjestelmällinen ja aikaansaava, idearikas ja taitava ratkaisemaan asiakkaittesi ongelmia. Olet myös iloinen, luotettava ja ystävällinen henkilö, jolla on reilu annos ”can do” -asennetta!
Työ sisältää matkustamista Suomessa, sekä jonkin verran myös Euroopassa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englanninkielentaitoa, ruotsin- ja saksankielentaito ovat etuja, mutta ei vaatimuksia. Tehtävässä tarvitset ajokorttia ja mielellään myös omaa autoa.

Tarjoamme sinulle:
Thurne Teknik on kansainvälinen yritys, mutta yrityskulttuuriltaan yksi suuri perhe, jossa työviihtyvyyteen ja yhteistyöhön todella panostetaan. Tämä tehtävä on monipuolinen, haastava ja itsenäinen. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä myyntiroolissa, kansainvälisesti tunnettujen ja hyvämaineisten tuotteiden parissa, pienessä ja mukavassa tiimissä, jossa tulevat työkaverisi ovat osaavia ja motivoituneita. Thurne tarjoaa sinulle jatkuvaa osaamiskehitystä, ja saat työskennellä paljon yhdessä myös muiden pohjoismaisten kollegojen kanssa.

Tämä tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn alussa. Toivomme että haluat työskennellä meidän kanssamme Helsingin toimistolla, mutta osittainen etätyökin onnistuu.


Kuulostaako tämä mahdollisuudelta, jota olet odottanut? Tästä rekrytoinnista vastaa HR partnerimme Adiente Oy. Hae paikkaa rekisteröimällä cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi sivullamme www.adiente.fi, heti tai viimeistään 20.8. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten älä odota hakemuksesi kanssa!
Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!