Tuotepäällikkö, digitaaliset ratkaisut

Tule rakentamaan ylivertaisia digipalveluja Eezylle! Etsimme Helsinkiin nyt Tuotepäällikköä Eezy Henkilöstöpalvelujen digitaalisille ratkaisuille.

Roolissasi vastaat Eezy Henkilöstöpalvelujen digitaalisista palveluista ja niiden kehittämisestä yhdessä tiimisi ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Kehittämiemme ja ylläpitämiemme palvelujen fokuksessa ovat vuokrahenkilöstömme, asiakkaidemme sekä toimihenkilöidemme käyttämät digitaaliset palvelut.

Tulevat vastuualueesi

Tuotepäällikkönämme vedät noin viiden hengen tiimiä, jonka kanssa vastaat näiden palvelujen muodostaman kokonaisuuden liiketoiminta- ja käyttäjätarvelähtöisestä kehityksestä, asiakaskokemuksesta, toiminnallisuuksista sekä toimintavarmuudesta.

Huolehdit siitä, että tuotteemme visio pysyy kirkkaana, ja sen kehittämisen roadmap säilyy selkeänä ja tavoitteellisena.

Toimipaikkasi sijaitsee uusissa tiloissamme Maistraatinportissa Pasilassa, sinua odottaa tiivis ja asiantunteva tiimi ja raportoit tehtävässä konsernin digijohtajalle. Kehittämistä teemme poikkifunktionaalisesti tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa monitoimittajaympäristössä.

Sinulta toivomme

Uudelta tuotepäälliköltämme toivomme kokemusta suurivolyymisten digipalvelujen muodostaman kokonaisuuden johtamisesta ja kehittämisestä sekä esihenkilönä toimimisesta asiantuntijatiimissä. Erityisesti arvostamme kokemusta palvelutoimialan digitalisaatiohankkeista.

Osaat ajatella asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, ja käyttökokemuksen sekä asiakas- ja käyttäjäarvon vaaliminen on sinulle tärkeää.

Hallitset digitaalisen tuotekehitysprojektin eri vaiheet ja metodit, ja olet valmis ohjaamaan kokemuksellasi ja näkemykselläsi digipalvelukehitystämme.

Olet sinut datan ja sen hyödyntämisen kanssa. Johdat datasta toimenpiteitä ja pidät silmällä toimintaympäristön muutoksia ja niiden vaikutusta tuotekehitystarpeisiimme.

Osaat toimia suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti dynaamisessa ympäristössä ja sinulla on kyky priorisoida tehtäviä ja kehittämisideoita. Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto.

Miksi Eezy?

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus hypätä onnistumisemme kannalta merkittävään tehtävään digiloikkaa vauhdilla tekevän organisaatiomme keskiössä. Digipalvelujen rooli toiminnassamme on kasvussa, ja digikehitystyö tukee vahvasti strategisten tavoitteidemme saavuttamista.

Tuleva esihenkilösi Päivi kuvailee Eezyä ja kyseistä työtä näin:

”Tavoitteemme digikehitykselle ovat korkealla eikä niistä puutu kunnianhimoa. Otsa kurtussa ei kuitenkaan tarvitse töitä paiskia, sillä meillä Eezyllä on ainutlaatuinen, välitön työkulttuuri ja ilmapiiri, jossa tuetaan ihmisiä tekemään hyvää työtä. Työmme on merkityksellistä: meidän tehtävämme on uudistaa suomalaista työelämää!”

Innostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 4.12.2023.

Lisätietoja antaa tarpeen mukaan digijohtajamme Päivi Salo, puh. 050486 0152, maanantaina 27.11. klo 15–16 sekä perjantaina 1.12. klo 9–10.

Rekrytointiprosessista lisätietoja antaa Talent Acquisition Partner Marjaana Rauhala, puh. 050 477 6393.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen, esihenkilörooli

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy on työelämän asiantuntijayhtiö. Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain. Olemme työllistäneet, tutkineet ja kehittäneet suomalaista työelämää jo yli 30 vuoden ajan.

Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. 

Luodaan yhdessä onnistuneita työkokemuksia!

Sijainti: Maistraatinportti 1, Helsinki

 

Logo

Tuotepäällikkö, digitaaliset ratkaisut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!