Tuotepäällikkö Dunlop Hiflex Oy

Haemme asiakasyrityksemme Dunlop Hiflex Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ keskusvarasto- ja tuotantoyksikköön.

Tuotepäällikkö voi työskennellä joko Vantaan Petikossa Dunlop Hiflexin tiloissa, tai vaihtoehtoisesti myös Pirkanmaalla, jolloin työpiste sijaitsee Pirkkalan tuotanto- ja varastointikeskuksessa. 

Asiakkaamme Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osaalueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 27 milj. euroa.

Tuotepäällikön tehtäviin kuuluu vastata hydrauliikkaputkien, liittimien ja tarvikkeiden sisältävästä tuotealueesta. Tuotepäällikkönä vastaat yhdestä suurimmista tuotealueista ja sitä koskevasta tuotetuesta myynnille sekä asiakkaille.

Vastuullasi on tuotealueesi kilpailukyvyn varmistaminen yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä myyjien ja asiakkaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu tuotealueelle kuuluvien tuoteryhmien hallinnointi ja niiden kilpailukyvyn varmistaminen. Avustat myös uusien toimittajien valinnassa ja nykyisten toimittajien suorituskyvyn arvioinnissa. Yhteydenpito niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin tuotealueesi toimittajiin ja tarjouslaskenta on tärkein tehtäväsi. 

Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa ja tai kaupallista koulutusta. Aiempi hydrauliikan johdinkomponenttien ja -järjestelmien sekä teknisen tukkukaupan tuntemus katsotaan eduksesi haussa. Käytät sujuvasti ERP-järjestelmää ja myös MS Officen-työkaluja. Voit olla jo pitkän uran alalla työskennellyt osaaja tai vaihtoehtoisesti vastavalmistunut insinööri, jolla on halu ja motivaatio saada oman alan työpaikka, jossa kehittyä alan osaajaksi.

Tehtävässä menestyminen vaatii myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ja toki jaksamme aina korostaa niitä perusasioita arjessa; kaupannälkä, oma-aloitteisuus ja kaikkien kanssa toimeentulevaa asennetta.

Asiakkaamme antaa Sinulle lupauksen, että haasteita riittää ja monipuolista tekemistä päivittäin kansainvälisessä yritysympäristössä sekä modernit upeat toimitilat joko Vantaalla tai Pirkkalassa. Tukena tehtävässä on laaja joukko alan ammattilaisia.

Työpaikan vaihtaminen ei aina ole läpihuuto juttu, vaan sitä usein miettii itsekseen jo pitkään. Mikäli tunnet alaa ja haluat vaihtaa alan työnantajaa - suosittelemme Dunlop Hiflexia Sinulle. Pitkä historia jo vuodesta -69 ja upea kasvutarina. Hae rohkeasti tehtävään ja liitä hakemukseen myös vapaamuotoinen kerronta palkkatoiveineen.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Yhteistyötä on takana jo yli 20 vuotta kyseisen asiakkaan kanssa ja näin voimme kertoa asiakkaasta sinulle enemmän. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!