Tuotepäällikkö

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi

Promecon Kankaanpään yhtiö kaipaa uutta osaajaa osaksi monikansallista työyhteisöä vahvistamaan organisaatiota liiketoiminnan kasvaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kehittyvän ja vastuullisen työympäristön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alansa huippuosaajaksi. Tarjolla on tietysti myös huipputiimit ja työkaverit!

Vahvistamme Kankaanpään yksikköämme.

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Rekrytoimme vakaassa kasvussa olevaan laivanrakennussektoriimme tuote- / projektipäällikköä. Tehtävässä vastaat useista valmistuksessa olevista hybridipäätauluprojekteista erilaisissa tuotantovaiheissa. Päivittäinen yhteydenpito kansainvälisiin asiakkaisiin ja muutostarpeiden hallinta omassa organisaatiossa eteenpäin kuuluvat tuotepäällikön vastuisiin. 

Tehtävässä edellytetään järjestelmällistä työskentelytyyliä, englannin kielen taitoa sekä mielellään sähköinsinöörin koulutustaustaa. Voit olla uraasi aloitteleva insinööri, joka haluaa kehittyä projektijohtamisen ammattilaiseksi tai jo kokenut alan konkari. Meille tärkeintä on saada projektit maailmalle, laadukkaasti läpivietyinä, varmistaen korkean asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön lisäksi vakaan ja turvallisen työyhteisön urakehitysmahdollisuuksin. Palkkauksen lisäksi meillä on monipuoliset työsuhde-edut.

 

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 12.2.2023 tämän ilmoituksen kautta. 

 

Meriteollisuuden modernisoituessa enemmän digitaaliseen suuntaan, uusissa aluksissa mennään kohti hybridiratkaisuja. Promeco toimittaa sähkökeskusratkaisuja globaalisti alusten sähkönjakeluverkkoon.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Promeco Oy

Sijainti: Asemakatu 34, 38700 Kankaanpää
Logo

Tuotepäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!