Tuotepäällikkö

Vahvan kasvun ansiosta etsimme LVI -alan tuntemusta omaavaa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on uusien tuotteiden lanseerauksen koordinointi ja toteutus yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Vastaat sisäisistä koulutuksista ja päivittäisestä teknisestä tuesta kentällä liikkuville myyjillemme. Tuotat teknistä sisältöä esitemateriaaleihin ja kotisivuillemme sekä vastaat tuotetietojen oikeellisuudesta. Suomen organisaation lisäksi tuet myös Ruotsin ja Norjan tiimejä ja olet yhteydessä emoyhtiöön liittyen teknisiin asioihin. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki.

Sinulla on jo vahvaa osaamista LVI -tuotteiden parista ja tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Tulet toimeen myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Henkilönä olet toimeen tarttuva sekä ratkaisu- ja organisointikykyinen. Asioit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja yhteistyö eri tasoilla on sinulle tuttua. IT -taitosi ovat hyvällä tasolla ja etenkin Excel -osaamisesi on sujuvaa. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis jonkin verran matkustamaan työssäsi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Viegan toimisto sijaitsee Aviapoliksessa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 27.9.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja saat soittamalla meille:

Martina Engblom, myyntipäällikkö Suomi, Viega, p. 040 168 1600

Heidi Tuomikorpi, rekrytointikonsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

 

Haku alkaa ja päättyy

Viega A/S Suomi

Viega valmistaa taloteknisiä tuotteita ja putkijärjestelmiä Saksassa. Perheyritys on 1899 perustettu ja toimimme yli 70 maassa. Tehtaamme sijaitsevat Saksassa. Suomi kuuluu yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa Viegan pohjoismaiseen organisaatioon. Viega tunnetaan alan toimijoiden keskuudessa laadukkaista tuotteista sekä erinomaisesta toimituskyvystä.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5 E
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!