Turvajärjestelmäasentaja Rovaniemelle

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullista turvajärjestelmäasentajaa Rovaniemelle osaksi kasvavaa tiimiämme. Mikäli ammatillisen osaamisen lisäksi olet hyvä tiimipelaaja ja haluat yhä kehittyä työssäsi sekä innostut haasteista, laita meille hakemuksesi pikaisesti tulemaan. 

Asentajan tehtäviin Loihde Trustilla kuuluvat monipuoliset turvajärjestelmien asennus ja- asiantuntijatehtävät. Työn sisältöön kuuluvat rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta-, lukitus- sekä hoitajakutsujärjestelmät. Työ on itsenäistä ja vaatii matkustamista Pohjois-Suomen alueella.

Edellytämme:

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahvoja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta
  • Nuhteetonta taustaa
  • Ajokorttia

Eduksesi luetaan:

  • Tuotetuntemus yleisimmistä markkinoilla olevista turvajärjestelmistä
  • Tekninen peruskoulutus tietoliikenne- tai sähköalalta
  • Ongelmaratkaisutaito

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Työntekijätarinoistamme voit käydä lukemassa kokemuksia siitä minkälaista meidän työarki on. 

Jos kiinnostuit, laita hakemus saman tien tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rovaniemen yksikönpäällikkö Kimmo Sirkkala p. 044 433 2925.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Sijainti: Rovakatu 29, 96200 Rovaniemi
Logo

Turvajärjestelmäasentaja Rovaniemelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!