Turvajärjestelmäasentaja

Haemme TURVAJÄRJESTELMÄASENTAJAA Helsingin toimipisteeseen 

Etsimme yhtä tai kahta ammattitaitoista, vastuullista ja oma-aloitteisesti toimivaa turvajärjestelmäasentajaa. Jos koet sopivasi kuvaukseen ja haluat yhä kehittyä työssäsi sekä innostut haasteista, laita meille hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

Työ on itsenäistä ja vaatii myös matkustamista pääasiassa Loihde Trustin Etelä-Suomen toimipisteiden alueella.

Edellytämme

  • kokemusta alalla yleisesti tunnettujen turvajärjestelmien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotöistä 
  • ajokorttia sekä turvasuojaajakorttia

Eduksi luetaan 

  • tekninen peruskoulutus esimerkiksi tietoliikenne- tai sähköaloilta

Tarjoamme yhdelle tai kahdelle henkilölle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat onnistumaan. Meillä saa hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtä tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa.  Lisäksi meillä on monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattava työterveyshuolto.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tomi Pitkonen, tomi.pitkonen@loihde.com tai yksikön johtaja Markku Oinonen,  markku.oinonen@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 380 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Sijainti: Atomitie 5, 00370 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!