Turvajärjestelmäasiantuntija Helsinkiin

Haemme kahta TURVAJÄRJESTELMÄASENTAJAA Helsingin toimipisteeseen 

Etsimme kahta ammattitaitoista, vastuullista ja oma-aloitteisesti toimivaa turvajärjestelmäasentajaa Helsingin tiimiin, jossa työskentelee n. 30 turvallisuusalan ammattilaista. Jos koet sopivasi kuvaukseen ja haluat yhä kehittyä työssäsi sekä innostut haasteista, laita meille hakemuksesi pikaisesti tulemaan. Turvajärjestelmäasentajan tehtävässä toimit itsenäisesti kokonaisvaltaisissa erilaisten turvajärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työympäristönä ovat monipuoliset ja vaihtuvat asiakaskohteemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. 

Edellytämme

  • kokemusta alalla yleisesti tunnettujen turvajärjestelmien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotöistä 
  • ajokorttia sekä turvasuojaajakorttia

Eduksi luetaan 

  • tekninen peruskoulutus esimerkiksi tietoliikenne- tai sähköaloilta

Tarjoamme kahdelle henkilölle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat onnistumaan. Meillä saa hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtä tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa.  Lisäksi meillä on monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattava työterveyshuolto.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö  Mika Nieminen mika.nieminen@loihde.com tai Tomi Pitkonen, tomi.pitkonen@loihde.com 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

Turvajärjestelmäasiantuntija Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!