Turvallisuuspäällikkö

Oletko sinä Senaatin uusi turvallisuuspäällikkö?

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikössä Helsingissä on paikka turvallisuuden huippuammattilaiselle. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

  1. Vastaat osaltasi Senaatti-kiinteistöjen organisaatioturvallisuudesta ja sitä kautta Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Työlläsi on merkitystä.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Olet mukana kehittämässä Senaatin turvallisuustoimintaa ja sidosryhmäturvallisuutta. Omalla panoksellasi vaikutat koko alan kehitykseen.

Turvallisuuspäällikkönä vastaat Senaatti-liikelaitoksen organisaatio- ja sidosryhmäturvallisuuden hallinnasta, varmistamisesta (auditoinnit) ja kehittämisestä (koulutus, ohjeistaminen) sekä turvallisuuspalveluiden sisäisten tuki- ja kehittämistehtävien koordinoinnista. Teet läheistä yhteistyötä Puolustuskiinteistöt-liikelaitoksen ja konsernin ICT-yksikön sekä organisaatioturvallisuuden eri osa-alueiden vastuuhenkilöiden kanssa huomioiden Senaatti-konsernin strategian, turvallisuuden ja varautumisen politiikan sekä turvallisuuden eri osa-alueiden periaatteet. Turvallisuuspäällikkö toimii turvallisuusyksikön asiantuntijaryhmän esimiehenä. Osallistut turvallisuuden ja varautumisen ohjausryhmän toimintaan.

Hae meille turvallisuuspäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • vähintään 5 vuoden turvallisuuteen liittyvä työkokemus, painottuen organisaatio-/yritysturvallisuuden hallinnointiin ja toimittajien ohjaukseen
  • esimieskokemusta
  • VAHTI-ohjeistuksen ja Katakri-auditointiviitekehyksen osaamista
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaava toimintatyyli.

Arvostamme turvallisuuteen liittyviä kursseja ja sertifikaatteja sekä englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 7.12.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!