Turvallisuuspäällikkö

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä ja jolla on tarkoitus!
Haemme turvallisuuspäällikköä Helsinkiin

Haemme turvallisuuspäälliköksi henkilöä, jolla on vahvat itsensä johtamisen taidot sekä halu olla varmistamassa Finnveran kykyä palvella suomalaisia yrityksiä. Tehtävänäsi turvallisuuspäällikkönä on vastata hallinnollisesta tietoturvasta ja Finnveran kokonaisturvallisuuden hallintamallista. Osallistut aktiivisesti turvallisuusriskien tunnistamiseen ja arviointiin sekä niiden hallinnan kehittämiseen. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat Finnveran IT ja riskienvalvonta sekä ulkoiset palveluntuottajat.

Odotamme sinulta

Sinulla on vahvaa osaamista hallinnollisesta tietoturvasta sekä toiminnan jatkuvuussuunnittelusta. Kehität mielelläsi ja määrätietoisesti turvallisuutta yhdessä muiden finnveralaisten kanssa ja sinulla on kokemusta tietoturvallisuuden kouluttamisesta. Korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus tietoturvallisuustehtävissä antavat sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä turvallisuuspäällikön tehtävässä. Finnveralla on toimipisteitä 15 paikkakunnalla, jonka vuoksi odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta.

Henkilönä teet mielelläsi yhteistyötä organisaation eri tahojen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työkaverina olet ratkaisuhakuinen tiimin jäsen ja sinulla on rohkeutta tuoda esiin omat näkemyksesi ja uskallat ottaa kantaa turvallisuuden kehittämiseksi. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön laatusertifioidussa organisaatiossa, jossa pääset laajentamaan omaa osaamistasi turvallisuuden eri osa-alueilla. Pääset osalliseksi kannustavaan työyhteisöömme, jossa on osaamisen kehittämistä ja työhyvinvointia tukevia käytäntöjä. Työskentelemme hybridimallilla etä- ja lähityötä yhdistellen. Turvallisuuspäällikön ensisijainen työskentelypaikka on Helsingin toimipiste.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksella 22.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.8. ja 10.8. klo 14-15 sekä 18.8. klo 9-10  Merja Välimäki p. 050 - 522 9029.

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Finnvera

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Finnveralla on vastuita yli 90 maassa. 

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Vahvistamme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia ja vientitakuita. Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa.

Finnveran toimintaa ohjaavat sitä koskeva erityislainsäädäntö ja valtion asettamat elinkeino- ja omistajapoliittiset tavoitteet. Finnveran toiminnan tavoitteina ovat muun muassa aloittavan yritystoiminnan lisääminen, pk-yritysten muutostilanteiden rahoituksen mahdollistaminen ja yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja viennin edistäminen. Yhtiön toiminnalta edellytetään pitkän aikavälin itsekannattavuutta.

Finnveran vientitakuu-, pk- ja midcap-rahoituksen kokonaisvastuut 12/2021 olivat 25,6 miljardia euroa.  Valtaosa 25 800 asiakkaastamme on pk-yrityksiä.

Meitä finnveralaisia on noin 370.

Puhelin: 029 460 11
Sähköposti: rekry@finnvera.fi
Sijainti: Porkkalankatu 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!