Turvallisuusvalvoja

 

Oletko sinä yksi Senaatin uusista turvallisuusvalvojista?

Senaatti-kiinteistöjen Turvallisuuspalvelukeskuksessa on paikka kahdelle turvallisuus- ja valvomotyön huippuammattilaiselle. Haemme nyt turvallisuusvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lisäksi avoinna on turvallisuusvalvojan kahden vuoden määräaikainen tuntisopimukseen perustuva työsuhde.

Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Vastaat Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ovat vaativia – ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.        
  3.  Olet osa Turvallisuuspalvelukeskuksen toimintaa ja omalla panoksellasi vaikutat valvomon kehitykseen. Varmistat hyvällä asenteellasi palvelujemme korkean laadun sekä kiinteistöjen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

 

Turvallisuuspalvelukeskus toimii 24/7-periaatteella, jossa työskennellään vuorotyössä. Uudenaikainen turvallisuuden hermokeskus sijaitsee Helsingissä. Turvallisuusvalvojana tehtävänäsi on kiinteistöjen turvallisuuteen kohdistuvien häiriö- ja poikkeustilanteiden hallinnan tukeminen, turvallisuusvalvonta ja hälytysten käsittely sekä turvallisuusjärjestelmien pääkäyttöpalveluiden tuottaminen.

 

Hae meille turvallisuusvalvojaksi, jos sinulla on

  • voimassa oleva vartijakortti (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085 /2015)
  • hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • erinomainen asiakaspalveluasenne, yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • työkokemusta vartioimis- tai turvallisuusalalta tai opiskelet turvallisuusalaa
  • erilaisten turvallisuusjärjestelmien monipuolinen osaaminen ja käytönhallintaosaaminen.

 

Arvostamme turvallisuusalan ammattitutkintoa tai muuta toimialaan liittyvää turvallisuuskoulutusta, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta erityisesti turvallisuusteknologian ja hälytyskeskus / turvavalvomon osalta.

 

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvasuojaajan kortti haetaan työsuhteen alkaessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalvelukeskuksen esimies Teemu Rondell, p. 0205 811 703.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 7.12.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Logo

Turvallisuusvalvoja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!