Turvallisuusvalvoja

 

Oletko sinä Senaatin uusi turvallisuusvalvoja?

Senaatti-kiinteistöjen uudessa Turvallisuuspalvelukeskuksessa on vakituinen paikka turvallisuus- ja valvomotyön huippuammattilaiselle. 

Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

  1. Vastaat Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ovat vaativia – ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.        
  3.  Olet mukana aloittamassa Turvallisuuspalvelukeskuksen toimintaa ja omalla panoksellasi vaikutat koko alan kehitykseen. Varmistat hyvällä asenteellasi palvelujemme korkean laadun sekä kiinteistöjen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

 

Turvallisuuspalvelukeskus toimii 24/7-periaatteella. Suomen modernein turvallisuuden hermokeskus sijaitsee Helsingissä. Turvallisuusvalvojana tehtävänäsi on kiinteistöjen turvallisuuteen kohdistuvien häiriö- ja poikkeustilanteiden hallinnan tukeminen, turvallisuusvalvontaan ja hälytysten käsittelyyn sekä turvallisuusjärjestelmien pääkäyttöpalveluiden tuottamiseen. Työsi on vuorotyötä, mikä mahdollistaa joustavat työskentelyajat.

 

Hae meille turvallisuusvalvojaksi, jos sinulla on

  • voimassa oleva vartijakortti (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085 /2015)
  • hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • erinomainen asiakaspalveluasenne, yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • kaksi vuotta työkokemusta vastaavista valvomo- tai hälytyskeskuspäivystäjän tai pääkäyttöoperaattorin tehtävistä
  • kolme vuotta työkokemusta vartioimis- tai turvallisuusalalta
  • erilaisten turvallisuusjärjestelmien monipuolinen osaaminen ja käytönhallintaosaaminen.

 

Arvostamme turvallisuusalan ammattitutkintoa tai muuta toimialaan liittyvää turvallisuuskoulutusta, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta erityisesti turvallisuusteknologian osalta.

 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvasuojaajan kortti haetaan työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalvelukeskuksen esimies Teemu Rondell, p. 0205 811 703.

 

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään: 26.6.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!