Tutkasignaalinkäsittelijä

Patria Systemsin tutkimuspalveluiden kysynnän kasvun myötä jatkamme asiantuntijajoukkomme vahvistamista monipuolisilla osaajilla. Patrian menestys kansainvälisessä puolustusteollisuuden tutkimustoiminnassa perinteisen tuotekehityksen ja kotimaan tutkimustoiminnan lisäksi mahdollistaa mielenkiintoisten työtehtävien tarjoamisen sensoriteknologioista kiinnostuneille asiantuntijoille.

 

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Oletko innostunut työskentelystä uusien teknologioiden ja tuotekehityksen parissa? 

 

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

TUTKASIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ

 

Tässä tehtävässä tulet osaksi Research-tiimiä, joka työskentelee useiden Patrian omien järjestelmien sekä tutkimusluonteisten projektien parissa. Projektien henkilöt koostuvat useiden eri alojen huippuammattilaisista, joten tulet olemaan hyvässä seurassa!

Tutkasignaalinkäsittelijänä työnkuvasi keskittyy tutkajärjestelmien signaalinkäsittelytehtäviin. Työtehtävät painottuvat enemmän raakasignaalin suodatukseen ja signaalin kohinasuhteen parantamiseen, mutta voit päästä toteuttamaan myös seuranta-algoritmeja, mikäli ne kiinnostavat sinua. Lisäksi osallistut järjestelmän kenttätestaukseen, jolloin pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä. Työkaluinasi tehtävässä toimivat pääosin Matlab ja Python. 

Etsimme tehtävään matemaattisesti orientoitunutta henkilöä, jolla on vähintäänkin vankka teoreettinen tietotaito digitaalisesta signaalinkäsittelystä sekä aikasarja-analyyseistä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan, joten haasteita tehtävässä saadaan riittämään myös hyvin kokeneellekin signaalinkäsittelijälle. Työkokemusta alalta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla, jos olet kiinnostunut kehittymään alan ammattilaiseksi.  Ymmärrys langattomasta tietoliikennetekniikasta on eduksi. Työssä on mahdollista päästä perehtymään tarkemmin koneoppimiseen. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/work-with-us/open-positions viimeistään 26.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Sijainti: Hatanpään valtatie 30
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!