Tutkimushoitaja

Seinäjoki

Koetko vetoa merkityksellistä rokotetutkimustyötä kohtaan? Haluatko olla osaltasi vaikuttamassa suuriin, terveyttä edistäviin kehitysharppauksiin? Haemme nyt tutkimushoitajaa klinikallemme Seinäjoen keskustaan.

FVR – Suomen rokotetutkimus on aloittanut toimintansa vuonna 2022. Suomen valtio omistaa FVR:stä 51 % ja Tampereen korkeakoulusäätiö 49 %. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö (STM). FVR panostaa korkealaatuisen kliinisen rokotetutkimuksen lisäksi rekisteritutkimuksiin ja laajoihin pragmaattisiin kenttätutkimuksiin. Tutkimuksemme edistävät kansainvälistä terveysturvallisuutta ja niihin osallistuu vapaaehtoisena tuhansia suomalaisia joka vuosi.

Haemme nyt terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa tutkimushoitajan tehtävään Seinäjoen rokotetutkimusklinikalle. Klinikallamme sinua odottaa joustava, merkityksellinen päivätyö tutkimusmaailmassa eri ikäisten, rokotemyönteisten tutkimusasiakkaiden parissa.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme hakijoilta terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä. Kokemus neuvolatyöstä ja / tai rokottamisesta, sekä näytteenottotaito katsotaan eduksi.

Tutkimushoitajan työ edellyttää tarkkuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielitaito on välttämätön. Myös hyvät tietotekniset perustaidot auttavat sinua työssäsi, sillä käytämme useita eri tietojärjestelmiä.

Mitä saat meiltä

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Meillä saat kehittämishaluisia, asiantuntevia ja kannustavia työkavereita klinikkaverkostossamme ympäri Suomen.

Työpisteesi on Seinäjoen tutkimusklinikallamme, joka sijaitsee Torikeskuksessa. Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 4.3.2025. Viikkotyöaika on 37,5h ja työ on päivätyötä. Hakijalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Tule toteuttamaan kanssamme vastuullista edelläkävijyyttä rokotetutkimuksen parissa! Työllämme on suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin.

Lisätietoa:

Kesäkuun ajan
Paula Karhumaa
Kliinisten toimintojen päällikkö
Ke. 19.6. klo 10-12, to. 20.6. klo 10-12, ti. 25.6. klo 13-15
050 356 9579
paula.karhumaa@fvr.fi
 
1.7. jälkeen
Heli Rajamäki
Kliinisten toimintojen päällikkö
040 6536 569
heli.rajamaki@fvr.fi
 
Hakuaika alkaa 17.6.2024
Hakuaika päättyy 29.7.2024

Haku alkaa ja päättyy

FVR - Suomen rokotetutkimus

Sijainti: Kauppatori 1-3, Seinäjoki
Logo

Tutkimushoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!