Tutkimusinsinööri FrEE-hankkeeseen, osa-aikainen

FrEE-hankkeen tarkoituksena on pienentää energiamurrokseen liittyvää osaamisvajetta Uudellamaalla ja varmistaa sujuva vihreä energiasiirtymä. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy ja osatoteuttajina Yrkeshögskolan Novia, Stadin ammatti- ja aikuisopisto sekä Suomen Lähienergialiitto ry. Hankeaika on 01.09.2021 - 31.08.2023

Etsimme hankkeeseen määräaikaista tuntisopimuksella työskentelevää tutkimusinsinööriä kehittämään tulevaisuuden energiaosaajien oppimisympäristöjä.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme hakijan kokemusta ja osaamista energiantuotannon, erityisesti uusiutuvan energian saralla sekä hyvää energiatekniikan fysiikkaan ja kemiaan liittyvää osaamista. Odotamme hakijalta hanketoiminnan ymmärrystä, hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työssä tarvitaan lisäksi hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä yritysrajapinnassa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Tuntisopimuksen tuntimäärä riippuu hakijan osaamisesta ja mahdollisuudesta työskennellä hankkeelle.

Lisätietoja: yliopettaja Antti Tohka, antti.tohka@metropolia.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!