Tutkiva toimittaja

Tutkiva toimittaja Helsingin Sanomiin (vakituinen)

Tule tekemään arjen tutkivaa journalismia Helsingin Sanomiin! Haemme HS:n kotimaantoimitukseen tutkivaa journalistia. Etsimme toimittajaa, jolla on kyky ja intohimo tehdä tutkivaa journalismia tavallisten ihmisten arkeen kytkeytyvistä teemoista. Haemme vakituiseen tehtävään kovaa, kunnianhimoista toimittajaa, jolla on nälkäinen asenne.

Mitä tarjoamme?

Helsingin Sanomat vahvistaa tutkivan journalismin tekemistään. Kotimaantoimitukseen haetaan journalistia, jolla on kyky tehdä tutkivaa journalismia ja puheenaiheita tavallisten ihmisten arkeen kytkeytyvistä aiheista. Emme rajaa aihepiirejä tarkasti etukäteen, vaan olemme kiinnostuneita kuulemaan hakijoiden omia näkemyksiä ”arjen tutkivasta journalismista”.

Toimittaja työskentelee kotimaantoimituksen rikos- ja oikeustiimissä. Työstä osa onkin rikos- ja oikeusprosessien seuraamista ja niistä uutisoimista. Lopun ajan toimittaja keskittyy omaehtoiseen uutishankintaan ja featureen. Helsingin Sanomat on Suomen johtava digitaalisen kerronnan kehittäjä. Alan kovimmat ammattilaiset ja alan huippua oleva digitaalinen osaaminen takaavat tehtävissä Suomen parhaan mahdollisuuden kehittyä digitaalisessa kerronnassa ja monikanavaisessa journalismissa.

Mitä odotamme?

Odotamme tehtävään valittavalta sinnikästä, kriittistä mutta myös innostunutta ja luovaa otetta journalismiin. Muutoskyky, uusista asioista innostuminen ja kyky muuttaa kurssia tulosten mukaan ovat myös olennaisia ominaisuuksia tämän päivän journalistille. Tärkeintä on asenne: olet jo meritoitunut digiajan journalistinen tekijä etkä epäröi tarttua nopeisiin puheenaihejuttuihin.

Odotamme, että olet antanut vakuuttavia näyttöjä sekä uutistoiminnan että featurejournalismin saralla. Edellytämme, että tunnet ja hallitset keskeiset tietorekisterit, ja sinulla on myös näyttöä niiden menestyksekkäästä käytöstä omaehtoisessa uutishankinnassa. Samoin edellytämme näyttöä henkilölähteiden menestyksekkäästä käytöstä. Sinulla tulee olla vähintään perustaidot rikos- ja oikeusprosesseista.

Jätäthän hakemuksesi 22.5. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat kotimaan toimituksen esihenkilö Riku Jokinen (riku.jokinen@hs.fi) ja toimituspäällikkö Laura Saarikoski (laura.saarikoski@hs.fi).

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään, digipalveluistaan ja markkinoinnistaan palkittu media, jolla on jo yli 300 000 digitaalisen palvelun tilaajaa. Verkossa ja paperilla julkaistavaan tuoteperheeseen kuuluvat myös Kuukausiliite ja Teema. Näillä ja muilla laadukkailla sisällöillä tavoitamme viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Helsingin Sanomat on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Henkilöstörahasto
  • Tasokas työterveyshuolto
  • Kuntosali Sanomatalossa
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, viinikerho, kulttuuritapahtumat jne.)
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lomamökit mm. Vierumäellä ja Rukalla

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin päivälehti, joka palvelee journalismillaan yhteensä kahta miljoonaa suomalaista viikottain. Tilauksia Hesarilla on yli 400 000, joista valtaosa on jo digitaalisia. Helsingin Sanomat onkin digitaalisessa journalismissaan ja kerronnassaan johtava suomalainen tiedotusväline, mistä osoituksena lukuisat vuosittain ansaitut kansainväliset palkinnot. Tinkimätön journalistinen laatu on pitänyt HS:n asiakastyytyväisyyden niin printti- kuin digitilaajienkin keskuudessa korkealla tasolla. Laatu on myös tae sille, että HS:n tilausmäärä digitaalisessa jatkaa kasvuaan.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!