työmaamestari/päällikkö

Etsimme sähköalan työmaamestaria tai työmaapäällikköä Tampereen raitiotien ratasähkörakentamisen tehtäviin. Tarkemmin NRC Group Finlandin rakentamisen liiketoimintaan, sähkörakentamisen yksikköön. NRC Group Finlandy sähkörakentamisen yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat rata- ja raitiotie rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteiden asennustyöt. Sijoittuminen tarkemmin eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Tyypillisesti työ on komennustyötä, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työmaat voivat olla esimerkiksi Keravalla, Riihimäellä tai Helsingin alueella.  Nyt etsimme pidemmäksi aikaa Tampereen seudulle kohdistuville työmaille tiimien vetäjää

Odotamme, että sinulla on sähköalan insinööritutkinto tai tapauskohtaisesti voi riittää perustutkintokin ja runsaasti työkokemusta sähköratatöista. Vähintään henkilöauton ajokortti. Kokemus raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi.

 

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, satunnaista matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tero Väisänen, puh. 040 8626127 tai tero.vaisanen@nrcgroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • tietotekniset perustaidot
 • sähkötekniikan riittävä ymmärrys
 • Työn laadun omistajuus
 • yhteistyötaidot
 • työsuunnittelun ylläpito

Lisäksi eduksesi on:

 • englannin kielen hyvä luetun ymmärtäminen
 • aikaisempi osaaminen junarata- tai raitiotie sähkötekniikasta

Työsuhde-edut

 • Työsuhdematkalippu
 • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
 • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
 • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 862 6127
Sijainti: Etelä-Suomen alue

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!