Työaikaihminen, Tampere, Helsinki, Pori, Oulu

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Aikakin juoksee. Mutta me emme. Vaikkei tässä nyt olla kello kaulassa, liiketoimintamme työajan ympärillä kuitenkin kasvaa, ja etsimme Quinyx-tiimiimme hallitsijaa, työajanhallitsijaa. Käytännössä kaipaamme konsulttia.

 
Mikä homma?  

Jos olet perehtynyt palveluissamme pyöriviin psykedeelisiin palveluikoneihin, on työajan ikoni niistä se, joka liikkuu kellon ympäri jättäen tilaa tähdellisemmällekin tekemiselle. Eli kaikelle ihan oikeasti merkitykselliselle: pysähtymiselle, perheelle, intohimopuuhastelulle… Sellainen me vähän ollaan työpaikkanakin. 

Samassa työaikaikonissa voidaan nähdä myös ihmisiä pöydän ympärillä. Asiakkaamme on niistä yksi. Aina, kun työajanhallinnan apuna on ammattilaisia, tekevät kaikki työnsä (ja nukkuvat yönsä) paremmin. Tässä pöydässä tehtäviisi osana Quinyx-työaikatiimiä kuuluvat mm. projektit sekä työajanhallinnan kumppaniemme yhteyshenkilönä toimiminen.

Tavallisena työpäivänä työtuntisi hujahtavat myös näihin tehtäviin:

  • Asiakaspalvelu ja -huolenpito 
  • Tulkinnat ja tiketit 
  • Projektityö 
  • Koulutus, testaus, kehitys 
  • Liittymät ja läpiviennit 
  • Demot ja dokumentointi 

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon. Sinä päätät sekä säätelet omaa tarjotinta ja työaikaasi – asiakkaan tarpeet huomioiden. Soolosuoritusta ei silti kukaan odota. Saat siirtymään koko 150-päisen integratalaisen asiantuntijajoukon tuen! 

Tehtävä edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.  

 
Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Olet aikaasi edellä: sinulla on kyky johtaa itseäsi ja taidat itsenäisen työskentelyn osana tiimiä. Olet lisäksi ennakkoluuloton, siedät keskeneräisyyttä ja nautit isosti ongelmanratkaisusta. Aika on tehnyt sinulle hyvää. Sinulla on kenties jo kokemusta Quinyx-työajanhallintajärjestelmästä. Aiempi kokemus HR:stä, palkkapalveluista ja/tai työaikajärjestelmän pääkäyttäjyydestä katsotaan plussaksi, mutta tarvittaessa opastamme tehtävään.

Koet olevasi joko ”järjestelmäkuiskaaja” tai ”projektipaahtaja”. Ymmärrät työajanhallintajärjestelmien syvintä olemusta ja pystyt muotoilemaan palvelua aina asiakaskohtaisesti. Tulkinnoissa ja ongelmatilanteissa annat järkesi juosta vapaalla vähän aikaa: hyödynnät kokemustasi HR-maailmasta osana ongelmanratkaisua ja asiakkaiden auttamista. Et tuhlaa aikaa, etkä varsinkaan tapa sitä.

Yhden teorian mukaan aika on harhaa (etenkin lounasaika). Mutta kun istahdat työaikatiimin pöytään, ymmärrät, mitä tarkoittaa time flies when you’re having fun. Käytät myös englantia sujuvasti työssä. Asiakkaan seurassa aika rientää ja joskus se loppuu keskenkin. Tehtäväsi on kuitenkin integratalaisella ihmisyydellä varmistaa, että työajanhallintajärjestelmissä riittää aikaa jaettavaksi kaikille. 
 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme aivoterveyteen, arkivastuullisuuteen, hyvinvointiin sekä esihenkilöttömänä organisaationa palvelevaan johtamiseen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.
 

Haluat jo hakea, mutta lukaisethan vielä nämä

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään. Tutustu Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 20.6.2021 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.


Haastattele meitä!

Voit myös haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Lisätietoja tehtävästä antaa lisäksi tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 040 049 6484.

 


*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: WFM, työaikakonsultti, järjestelmäpääkäyttäjä, järjestelmäasiantuntija

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!