Mipro tarjoaa säännöllisesti erilaisia työssäoppimispaikkoja alan opiskelijoille. Työssäoppimisjaksot ovat usein osa tutkinnon suorittamista ja kyseessä on palkaton harjoittelujakso ja jonka aikana kuulut koulusi vakuutuksen piiriin. 

Voit jättää avoimen työharjoittelupaikkahakemuksen Miprolle tätä kautta. Ohjaamme saapuvat työharjoittelupaikkahakemukset esimiehille, jotka ovat yhteydessä Sinuun, mikäli heillä on tarjota sopivaa työssäoppimispaikkaa. 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

Mipron rekrytointitiimi

Työpaikasta lyhyesti

  • Työharjoittelupaikat / Internship
  • Mipro Oy, Kunnanmäki 9, Mikkeli
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli

 

Logo

Työharjoittelupaikat / Internship

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!