Työhön osallistuva vuorovastaava Keravan Kokkikartanon lähettämöön

Haemme Keravalle Snellmanin Kokkikartanon lähettämöön työhön osallistuvaa vuorovastaavaa.

Kokkikartanon modernissa ja automatisoidussa lähettämössä varastoidaan tuotannosta tulevia valmiita tuotteita, keräillään asiakastilauksia ja lähetetään valmiit tilaukset asiakkaille. Vuorovastaava huolehtii automaation toiminnasta, vuoronsa töiden organisoinnista, aikataulujen toteutumisesta ja toiminnan tehokkuudesta.

Vuorovastaavan tehtävään haemme jämäkkää ja tavoitteellista henkilöä, jolla on hyvät valmiudet toimia teknisessä ympäristössä ja kyky johtaa tiimiänsä siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja arvostat tiimisi jäseniä. Kohtelet muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Langat pysyvät käsissäsi myös ajoittaisen kiireen keskellä ja pystyt priorisoimaan ja reagoimaan nopeasti silloin kun kokonaisuus sitä vaatii. Työssäsi tarvitset hyvää kielitaitoa, sinun tulee pystyä kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Perehdytysjakson aikana työskentelet lähettämöprosessin jokaisessa vaiheessa, perehdyt automaation ja WMS-järjestelmän toimintaan ja toimit alkuun kokeneen vuorovastaavan työparina.  Perehdytysjakson jälkeen omaat tarvittavat tiedot ja taidot vuorovastaavana toimimiseen.

Lähettämön työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö. Työvuorot sijoittuvat sunnuntain kello 23.00 ja perjantain 23.00 välille. Aamuvuoro 7.00 - 15.00. Iltavuoro 15.00 - 23.00. Yövuoro 23.00 - 07.00.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin ole nopea. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli haluat lisätietoja vuorovastaavan työtehtävistä, soita Logistiikkapäällikkö Johannes Kaskelle 0447966311 tai Logistiikan työnjohtaja Marja Heikkiselle 0406809120

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Henkilöstömyymälä
  • Kuntosali
  • Työntekijän vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Mahdollisuus työsuhdepyöräetuun
  • Edullinen aamupala, lounas ja illallinen
  • Smartum liikunta, kulttuuri -ja hierontaetu

Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessä jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa. 

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Kokkikartanolla töissä Keravalla noin 250 henkilöä, Pietarsaaressa 50 henkilöä ja Ulvilassa 30 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 89 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 77495 620
Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava

 

 

Logo

Työhön osallistuva vuorovastaava Keravan Kokkikartanon lähettämöön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!