Työkonemekaanikko, Kempele

Hei sinä mekaanisen kunnossapidon osaaja pohjoisesta!

Lähde maailman toiseksi suurimman maanrakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutetun maahantuojan matkaan mukaan tienaamaan ja tekemään töitä varmasti parhaiden mahdollisten työkavereiden kanssa. Viikonloppuisin sinulle jää aikaa harrastaa, nauttia elämästä tai tehdä mitä vaan!

Etsimme Suomen Rakennuskone Oy:lle

TYÖKONEMEKAANIKKOA

matka-asentajan tehtävään Oulun palvelukeskuksen Kempeleen toimipisteeseen.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Tulet kuulumaan sekä kaivos- että CE-koneita huoltavaan ja korjaavaan tiimiin. Työtä tehdään pääasiassa kentällä asiakkaiden parissa, joten työ vaatii matkustusvalmiutta. Välillä pääset työskentelemään myös hallilla täysin uusissa tiloissa. Työssä menestymisen kannalta odotamme sinulta vahvaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta.

Työpäivät ovat usein kiireisiä ja tilanteet vaihtuvat nopeasti. Hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ovat tässä tehtävässä tärkeimmät ominaisuutesi joustavuuden ja luotettavuuden lisäksi. Matka-asentajana liikut yksin ja teet työtä pääsääntöisesti itsenäisesti. Oma-aloitteinen ja reipas työhön tarttuva työskentelytyyli kuuluvat siis toimintatapaasi. Asiakaslähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä ajattelutavalla varmistat tyytyväisen asiakkaan.

Suomen kielen taidon lisäksi toivomme sinulla olevan sen verran englannin kielen taitoa, että pystyt lukemaan teknistä kirjallisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan teknisen tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö.

Tervetuloa kivenkovien ammattilaisten joukkoon!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!