Työkonemekaanikko, Kevitsan kaivos

Hei sinä mekaanisen kunnossapidon osaaja pohjoisesta!

Lähde maailman toiseksi suurimman maanrakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutetun maahantuojan matkaan mukaan tienaamaan ja tekemään töitä varmasti parhaiden mahdollisten työkavereiden kanssa. 

Etsimme asentajia liikkuvan kaivoskaluston mekaaniseen kunnossapitoon Kaivoskoneasentajan tehtävään asiakkaallemme Suomen Rakennuskone Oy:lle, Kevitsan kaivokselle.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista huolto- ja korjaustöistä osana kaivoskoneita huoltavaa ja korjaavaa tiimiä. Työtä tehdään suurelta osin Komatsu 830E-5 louhosautokaluston kanssa, mutta myös muiden Komatsun työkoneiden parissa, hallissa ja kentällä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla, sekä jo jonkin verran työkokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä.

Henkilönä toivomme sinun olevan oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu töihin järjestelmällisellä otteella sekä rautaisella ja reippaalla asenteella. Tehtävässä tarvitset hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan lisää niin maanrakennuskoneista kuin kaivosalasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan teknisen tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tervetuloa kivenkovien ammattilaisten joukkoon!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!