Työkonemyyjä, Kempele

NHK Group
Vakituinen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Suomessa on valtava määrä maatiloja, jotka toivovat keinoja työn keventämiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen. Ai mistä tiedämme? Esimerkiksi siitä, että yli 4000 näistä tiloista on jo asiakkaitamme (olemme toimittaneet heille lypsyrobotiikkaa, pihattoja ja muita rakennuksia sekä työkoneita). 
Ja koska myös kysyntä laadukkaille työkoneille kasvaa koko ajan, tarvitsemme lisäkäsiä auttamaan meidän nykyistä myyntitiimiä työkonemyynnissä. Käytännössä työhösi kuuluu tilallisten tapaaminen (livenä ja etänä) sekä heidän tarpeidensa ja toiveidensa selvittäminen. Salkkuusi saat mm. Case IH traktorit, noukinvaunut, pyöröpaalaimet, kyntöaurat, kylvökoneet, piennarmurskaimet, seosrehuruokintalaitteet, kivenraivauskoneet, JCB varavoimakoneet ja JCB pienkuormaimet, huoltopalvelut ja jatkotakuut.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta kokemusta myynnistä. Etsimme tällä kertaa erityisesti ihmistä, joka: omaa jo hyviä tuloksia myynnistä (esimerkiksi raskaiden koneiden parista), on utelias ja kiinnostunut koneista, haluaa päästä antamaan omia ideoitaan myyntitiimin rakentamiseen ja tilallisten hurmaamiseen. Meillä töitä tehdään tavoitteellisesti, mutta rennossa ja avuliaassa ilmapiirissä. Koulutamme sinut tuotteiden asiantuntijaksi yhteistyössä päämisten kanssa. 

Tarjoamme

  • Tulospalkkiojärjestelmä
  • e-passi flex
  • kannustava provisiopalkkaus
  • joustava työaika
  • kattava työterveyshuolto

Meillä on mukava tehdä töitä. Teemme työmme tarkasti ja ripeästi, mutta ei työn mitenkään haudan vakavaa tarvitse olla. Pääsetkin mukaan rentoon työyhteisöön, jossa saat itsekin vaikuttaa oman toimenkuvasi sisältöön ja aikatauluihisi.

NHK Group

Ota yhteyttä:

Logo

Työkonemyyjä, Kempele

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!