Työmaainsinöörejä, liike- ja toimitilat

Haemme nyt työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville toimitilarakentamisen työmaille. Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus, joka haluaa oppia edistyksellisistä järjestelmistämme.

Työmaainsinöörinä koordinoit projektinhallinnan tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien valvontaa, kustannusten ennustamista, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.)
  • ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta
  • laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa, täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liike- ja toimitilarakentamisen tuotantojohtaja Jyrki Siven puh. 040 773 8729 tai johtaja Henri Mämmi puh.050 346 9076

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle

Fira

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!