Työmaainsinöörejä, toimitilat

Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Haemme nyt työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville liike- ja toimitilarakentamisen työmaille. Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus, joka haluaa oppia edistyksellisistä järjestelmistämme.

Työmaainsinöörinä koordinoit projektinhallinnan tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien valvontaa, kustannusten ennustamista, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.)
  • ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta
  • laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa, täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen.

Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti!

Jos jokin asia askarruttaa niin ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Liike- ja toimitilarakentamisen tuotantojohtaja Jyrki Siven puh. 040 773 8729 tai johtaja Henri Mämmi puh.050 346 9076. 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Sähköposti: rekry@fira.fi
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!