Työmaainsinööri korjaus- ja uudishankkeisiin

Työmaainsinöörinä vastaat työmaidesi laadusta, työmaiden asiakastoiminnasta sekä taloudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä työmaahenkilöstön, työnjohdon että hanke- ja kehitystiimimme kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 31.3.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Rakennusalan koulutus, kuten rakennusmestarin, rakennustekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
  • Työkokemusta työmaatehtävistä
  • Aikasempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Joukkuehenkisyyttä

Meille on tärkeää, että sinulla on aito halu kehittyä tehtävässäsi ja edistää uraasi työtehtävämme avulla. Työskentelet tiiviisti työyhteisömme eri jäsenten kanssa, koko konsernin laajuisesti.

Tarjoamme

  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveydenhuolto
  • Työsuhdepolkupyöräetu

Constilla Sinua odottaa kaikki tämä!

Meillä pääset osaksi innovatiivista ja reilua työyhteisöä, jossa jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin porukan, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Tuemme jaksamistasi ja työhyvinvointiasi erilaisilla eduilla sekä jatkuvalla kehitystyöllä työturvallisuuden parantamiseksi työmaillamme.

Palkkauksemme on alalla kilpailukykyinen, neuvottelemme sen tehtävän valitun henkilön kanssa hänen osaamistaan vastaavaksi.

Työympäristömme on jatkuvasti kehittyvä, arvostamme reilua tiimihenkeä. Kehitämme omaa ja Constin toimintaa aktiivisesti. Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.

Consti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Lisätietoja toiminnastamme:

Julkiset-toimiala

Yritykset-toimiala

Sijainti: Valimotie 16, 00380 Helsinki
Logo

Työmaainsinööri korjaus- ja uudishankkeisiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!