Työmaainsinööri, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Haluaisitko oppia rakentamaan laadukkaammin ja kohtuuhintaisemmin?
Syksyllä alkavien uusien projektien siivittämänä haemme nyt Työmaainsinööriä toimitilarakentamisen hybridi-hankkeiden pariin Lehto Tilat Oy:lle, kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työmaainsinöörinä vastaat työmaalla laadunvarmistuksesta ja avustat kustannusseurantaan liittyvissä tehtävissä. Halutessasi voit olla mukana myös hankintojen valmistelussa.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja ja rakennusalan suunnannäyttäjä. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Haluamme parantaa toimialan tuottavuutta ja lisätä sitä kautta asiakashyötyjä. Tavassamme rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

Tässä tehtävässä
Olet itseohjautuva ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta asiat sujuvat jouhevasti. Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää tietoteknisiä järjestelmiä työssäsi ja olet jo kärryillä tietomallintamisesta. Tehtävää on mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Voimme yhdessä suunnitella tarkemmin, mitä työtehtäviä sinulle tulee hoidettavaksi.

Näitä tarvitset:
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
-aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- itseohjautuvuutta ja taitoa suunnitella omaa työtäsi
-hyviä IT-taitoja
-tietomallinnuksen osaamista

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja ja hakuohjeet
Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.9.2021 mennessä, hakemuksen täyttämiseen menee vain 5 minuuttia!
Voit tarvittaessa soitella myös lisätietoja Lehto Tilat Oy:n Tuotantojohtaja Timo Arposelta p.040 553 9950 tai Työpäällikkö Karri Mäkiseltä, p. 050 439 0744 Tässä tehtävässä työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä tai valitun osaajan mahdollisen aloitusaikataulun mukaisesti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!