Työmaainsinööri, Lehto Tilat Oy

Haluatko liittyä mukaan edellärakentajien vahvaan tiimiin ja tuoda oman osaamisesi suurten hankkeiden toteutukseen?

Haemme Työmaainsinööriä toimitilarakentamisen hybridi-hankkeiden pariin, Lehto Tilat Oy:lle. Kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on muodostaa juuri sinulle sopiva tehtäväkokonaisuus, joka voi sisältää mm. laadunvarmistusta, kustannusseurantaa ja aikataulutusta. Pääset oppimaan uuden tavan ajatella ja toteuttaa rakentamista ison projektitiimin jäsenenä, lisäksi pääset myös itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa.

Kehittyville alueille tarvitaan usein liiketilojen lisäksi asuntoja tai palveluasumista sekä näiden tilojen yhdistelmiä. Lehdon Toimitilojen Hybridi-yksikkö tuottaa ratkaisuja juuri tällaisiin tilanteisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Rakennamme ekologisia ja energiatehokkaita hybridihankkeita kasvukeskuksiin. Lehdon hankkeissa asiakkaiden erilaiset tarpeet yhdistyvät käytännöllisiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Toteutamme suurhankkeita, kuten Kivistön Palvelukeskus, Vantaan Monitilakeskus, Malmin Tornit sekä Tuusulan kunnantalo.

Tässä tehtävässä
Olet itseohjautuva ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta asiat sujuvat jouhevasti. Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää tietoteknisiä järjestelmiä työssäsi ja olet jo kärryillä tietomallintamisesta. Tehtävää on mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Voimme yhdessä suunnitella tarkemmin, mitä työtehtäviä sinulle tulee hoidettavaksi.

Näitä tarvitset:
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
-aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- itseohjautuvuutta ja taitoa suunnitella omaa työtäsi
-hyviä IT-taitoja
-tietomallinnuksen osaamista

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja ja hakuohjeet
Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.1.2022 mennessä, hakemuksen täyttämiseen menee vain 5 minuuttia!
Voit tarvittaessa kysyä myös lisätietoja Lehto Tilat Oy:n Tuotantojohtaja Timo Arposelta p.040 553 9950 tai timo.arponen@lehto.fi. Tässä tehtävässä työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä tai valitun osaajan mahdollisen aloitusaikataulun mukaisesti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!