Työmaainsinööri, PK-seutu, Lehto Asunnot Oy

Haluaisitko syventää rakentamisen kustannusosaamistasi ja päästä vaikuttamaan kokonaisvaltaisemmin työmaiden onnistumiseen?

Nyt tähän on loistava mahdollisuus, sillä meillä on avautunut työmaainsinöörille paikka Lehto Asunnot Oy:ltä. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa ja tulevat projektisi Pääkaupunkiseudun alueella. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti niin uransa vasta aloittavalle rakennustekniikan insinöörille kuin alan kokeneellekin osaajalle. 

Lehto Asunnot tunnetaan erityisesti kohtuuhintaisesta ja innovatiivisesta rakentamisesta. Meillä on käynnistymässä syksyllä useita kiinnostavia projekteja, joista kerromme mielellämme sinulle lisää, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Työmaainsinöörinä
Työmaainsinöörinä olet työmaan vastaavalle työnjohtajalle ja työpäällikölle tärkeä työpari. Vastaat työmaan dokumentoinnista, kustannusten valvonnasta, ennusteen ylläpidosta, raportoinnista ja laadunvarmistuksesta. Voit myös osallistua Työmaa-aikaiseen suunnittelun ohjaukseen ja hankintojen valmisteluun ja niitten tekemiseen yhdessä. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa tietomalliosaamistasi tai pääset oppimaan sitä meillä, mikäli se on sinulle vielä uutta. 

Olet itseohjautuva ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta asiat sujuvat jouhevasti. Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää tietoteknisiä järjestelmiä ja olet jo kärryillä tietomallintamisesta. Tehtävää on mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Voimme yhdessä suunnitella tarkemmin, mitä työtehtäviä sinulle tulee hoidettavaksi. 

Sinustako työkaverimme?
Tässä porukassa pärjää oma-aloitteisuudella, huumorintajulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Työ on itsenäistä ja tavoitteellista mutta yksin näitä hommia ei tarvitse tehdä. Opit soveltamaan tietoasi ja ratkaisemaan hankkeissa eteen tulevia haasteita. Toivomme sinulta löytyvän aikaansaavaa asennetta ja organisointitaitoja.

Tästä me olemme innoissamme: emme rakenna samalla menetelmällä kuin kaikki muutkin rakennusliikkeet vaan viemme vauhdikkaasti eteenpäin omia kehitysideoitamme.

Näitä tarvitset:
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
- aiempaa kokemusta työmaalta
- tietomallinnuksen osaamista
- kuvien lukutaidosta on erityistä etua
- hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
- itseohjautuvuutta ja taitoa suunnitella omaa työskentelyä
- motivaatiota uuden oppimiseen

Toivomme, että sinulta löytyisi jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuulemme mielellämme, millaista osaamista sinulla on ja mihin aiot tulevaisuudessa tähdätä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tuen oman osaamisen kehittämiselle, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Panostamme perehdytykseesi ja pääset nauttimaan mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja monimuotoisesta työkulttuuristamme. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Kuulostaako kiinnostavalta?
Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, voit ottaa suoraan yhteyttä tuotantojohtajaamme Jarno Kalliseen p. 050 364 8926 tai sähköpostilla jarno.kallinen@lehto.fi.

Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2022.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 435,9 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 364 8926
Sähköposti: jarno.kallinen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!