Työmaainsinööri

Haluaisitko syventää rakentamisen kustannusosaamistasi ja päästä vaikuttamaan kokonaisvaltaisemmin työmaiden onnistumiseen?

Nyt tähän on loistava mahdollisuus, sillä meillä on avautunut työmaainsinöörille paikka Lehto Asunnot Oy:ltä puurakentamisen parissa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa ja tulevat projektisi Pääkaupunkiseudun alueella. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti niin uransa vasta aloittavalle rakennustekniikan insinöörille kuin alan kokeneellekkin osaajalle. 

Työmaainsinöörinä olet työmaan vastaavalle työnjohtajalle tärkeä työpari. Vastaat työmaan dokumentoinnista, kustannusten seurannasta ja laadunvarmistuksesta. Voit myös osallistua hankintojen valmisteluun. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa tietomalliosaamistasi tai pääset oppimaan sitä meillä, mikäli se on sinulle vielä uutta. 

Tässä tehtävässä
Olet itseohjautuva ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta asiat sujuvat jouhevasti. Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää tietoteknisiä järjestelmiä ja olet jo kärryillä tietomallintamisesta. Tehtävää on mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Voimme yhdessä suunnitella tarkemmin, mitä työtehtäviä sinulle tulee hoidettavaksi. 

Näitä tarvitset:
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
- aiempaa kokemusta työmaalta
- tietomallinnuksen osaamista
- kuvien lukutaidosta on erityistä etua
- hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
- itseohjautuvuutta ja taitoa suunnitella omaa työskentelyä
- motivaatiota uuden oppimiseen

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Lisäksi pääset nauttimaan kattavasta perehdytyksestä, hyvästä tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja ja hakuohjeet
Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.11.2021 mennessä. Voit tarvittaessa soitella myös lisätietoja Lehto Asunnot Oy:n työpäällikkö Aleksi Suonpäältä, p. 050 471 9050. Tässä tehtävässä työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä tai valitun osaajan mahdollisen aloitusaikataulun mukaisesti.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 471 9050
Sähköposti: aleksi.suonpaa@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!