Työmaapäällikkö, infrarakentaminen, Tampereen Infra Oy

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Me infralaiset rakennamme kotiseutumme infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa – nyt ja tulevaisuudessa.

Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämäl­lä kestävästi hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Lyömättömän kaupunkituntemuksen lisäksi vahvuuksiamme ovat joustavuus ja toimintanopeus ennalta arvaamattomissa töissä, palvelujemme toimintavarmuus sekä henkilökuntamme ammattitaito. 

Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä. Meillä työskentelee yli 300 alan osaajaa.

Lue meistä lisää: www.tampereeninfra.fi

Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen infrarakentamisen rooli, jossa pääset rakentamaan kanssamme Suomen vetovoimaisinta kaupunkiympäristöä!

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, infrarakentaminen

Etsimme sinusta vahvistusta rakentamispalveluihimme. Rakentamispalveluissa rakennamme ja peruskorjaamme katuja, puistoja, liikunta- ja leikkipaikkoja, yleisiä alueita ja vesihuoltoa noin 50 henkilön porukalla. Meillä pääset rakentamaan kokonaisten kaava-alueiden lisäksi yksittäisiä katuja, vesihuoltoverkostoja, kevyenliikenteenväyliä sekä muita kunnallisteknisiä järjestelmiä. Perinteisen infrarakentamisen ohella olemme olleet rakentamassa myös mm. Sorsapuiston ja Kaupin liikuntapaikkoja sekä Iso-Vilusen BMX-rataa – Keskustorin kesäkeidasta unohtamatta.

Millaisten työtehtävien parissa tulisit työskentelemään? Työmaapäällikkönä tulet vastaamaan infra-alan rakentamisprojektien läpiviennistä laadulliset ja taloudelliset tavoitteet sekä turvallisuusasiat huomioiden. Projektin valmistelu- ja käynnistysvaiheessa tutustut projektin tavoitteisiin, suunnitelmiin ja talouden raameihin. Niiden pohjalta käynnistät työmaa- ja turvallisuussuunnitelmien laadinnan, riskien kartoituksen, resursoinnin sekä aktiivisen viestinnän sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ”kristallin kirkas” ymmärrys projektin tavoitteista. Huolehdit myös luvituksista, viranomaisilmoituksista, työmaan vaikutuksista tiedottamisesta sekä työmaan fasiliteettien järjestämisestä.

Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – tavoitteiden toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista unohtamatta. Toimit esihenkilönä kohteessa työskentelevälle omalle henkilöstöllemme ja vastaat myös kumppaneidemme toiminnasta. Työturvallisuudesta huolehtiminen on myös luonnollinen osa työtäsi. Teet tiivistä yhteistyötä toimeksiantajien, alihankkijoiden, viranomaisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Millaista osaajaa etsimme?  Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa pätevyyttä. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta infrapuolen rakennusprojekteista ja niiden vetämisestä. Katurakentamisen kokemus luetaan eduksi. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä.  Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien ”takuuhenkilönä”. Olet yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi. Sitoudut tehtäviisi etkä pelkää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Esihenkilönä olet jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Hallitset tehtäväsi kannalta olennaiset tietojärjestelmät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana työyhteisöämme, jossa työmaakohteet ovat aina lähellä, työajat säännölliset ja ympärilläsi mukavat osaavat ammattilaiset. Meillä on myös hyvät lomaedut ja henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin panostetaan. Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen kaupunkikuvaan. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. 

LOMAKAUDEN VAIKUTUS REKRYTOINTIPROSESSIIN: Olemme Mentekissä lomalla 12.7 – 8.8. Otamme hakemuksesi ilomielin vastaan jo nyt. Edistämme rekrytointiprosessia aktiivisesti jälleen 9.8 alkaen. Hyvää ja aurinkoista kesää! Terveisin Mentekin väki

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tampereen Infra Oy

Sijainti: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!